Yasom17 Extreme34 evet ama şu an sınav haftası bırakamam bir de tam ara tatilde çıkarım daha iyi olur dedim
Extreme34 Yasom17 Ben de 37 ye kadar çalışırım diyordum ama erken riski sebebiyle 29 dan 32 ye kadar raporla zor geldim,hayırlısı olsun hepimiz için.
Yasom17 Extreme34 hayırlısı olsun iyi yaptın senin sonuçta alabileceksin paranı, inşallah sağ Salim vaktimde alırsın kucağına bebeğini😇😇 Bana bir şey demedi doktor ben de bebeği aşağıda hissediyorum bazen yürürken zorlanıyorum ama dayanıcam artık bakalım
Extreme34 Yasom17 Gerçekten sıkıntı olunca hamileliğin tadı da çıkmıyor.Amin cümlemiz huzurla ve sağlıkla doğum yapar alırız kucağımıza evlatlarımızı 🌞💞
Yasom17 Extreme34 sizi rahatsız ediyorum ama şimdi ben okulunla görüştüm sizin olayınızı anlattım onlarda sizin ilçeyi aradı sordu sanırım sizin çıkınca yerinize birini almamışlar bu yüzden sizin çıkışınızı vermemişler sanırım ama ben çıkınca mecbur birini almak zorundalar yerime bakacak başka öğretmen yok. Bu yüzden sanırım olmayacak benim iş
Extreme34 Yasom17 Benim yerime de öğretmen geldi.Siz neden bizim ilçeyi aramak yerine 170 i aramiyorsunuz?
Yasom17 Extreme34 aradım ben kendim ama bana bu konu hakkında bir şey demediler sadece prime baktılar, idareye söyleyeyim onlar mı arasın ki, müdür kendi dedi ilçeyi arayalım onlar nasıl halletiyse bizde o şekil yapalım diye
Extreme34 Yasom17 En net 170 den bilgi alırsınız.O da nasıl müdür olmuş hicbirsey bilmiyor hayret valla.
Yasom17 Extreme34 ilçe bile bilmiyor ki arıyorum Beyoğlu ilçeyi bizim bir bilgimiz yok diyor sonuçta ücretli diye bir gerçek var bu zamana kadar kimse de mi size bu konuyu açmadı nasıl bilmezler şaşkınım
findiklibadem Bendiyebiri işyerini etkileyen bir durum yok değilmi yani tamamen devlet ödüyor bize bunu işyeri maaş da ödemiyor onları etkileyen tam olarak ne biliyor musunuz
Bendiyebiri findiklibadem benim param yattı maaş almıyorsunuz toplu olarak doğum izniniz bitince yatıyor para. Belli bir süre içinde haziranda bitti benim ay çıkmadan da yattı param. E devlet üzerinden kartınızı kaydedin ama öyle daha kolay oluyor. E devlet üzerinden takip ederseniz görünüyor yatacağı zaman.