nazosss sendekimsinnn ben yemek yiyemediğimden şuan genelde ekmek arası yapıyorum peynir domates falan 🥲
okuyor sendekimsinnn gebelikten önce de evimize sadece tam buğday ekmek alınırdı. Şimdi de öyle. Günlük belirli bir dilim sayım yok ama çoğunlukla kahvaltıda yiyorum. Zaten tam buğday ekmek hemen tutuyor insanı çok yiyemiyorsun.
GamzeDurmus sendekimsinnn 21 haftalık hamileyim çok ekmek tüketiyorum aslında hiç istemiyorum normalde ekmekle arası olan bir insan değildim ama tükettiğim yiyecekleri ekmekle yiyebiliyorum ekmek olmazsa muhakkak makarna yada pilav tüketmiş oluyorum zaten onlar da çok ağır oluyor. Kendime artık dur demem gerekiyor haftaya kontrolüm var ve ne kadar kilo aldığımı çok merak ediyorum 🥲
cgnduru Villanelle canım sıfır ekmekte sağlıklı değildir çünkü vücudun onada ihtiyaci var günde en azından 2 dilim buğday ekmeği yemelisin ❤❤
Villanelle cgnduru gebelik şekerim olduğu için yememeyi tercih ediyorum. Onun yerine karbonhidratı meyveden alıyorum, hem tatlı ihtiyacımı da karşılıyor
cgnduru sendekimsinnn şuan 14. Hafta 8 kilo vermiştim bugün tartıştım 1 buçuk kilo almisim beyaz ekmek tüketmiyorum buğday ekmeği yiyorum bazen 3 4 dilimi buluyor ama 2 dilime düşürüyorum bugün itibariyle daha almayayım ❤
sendekimsinnn Bende beyaz ekmek yiyorum ama vicdanım hiç rahat deil genelde sadece sabahları yiyorum ama çok yiyorum nasıl kesicem bilmiyorum
hemsiree sendekimsinnn o kadar iştahsız bir gebeyim ki yemek yiyemiyorum diye ağlıyorum sürekli su bile içemiyorum
Azra_Mom hemsiree doktora danıştınız mı acaba ben herşeyi 2 katı yemeye başladım doyma hissim kayboldu şaşırdım o yüzden bu arada kaç haftalıksınız 20 den sonra iştah çok açılıyor çünkü şimdi 28+5 bizim ilk 3 ay bende aşırı iştahsızlık vardı sonra bi açıldı 12 kilo aldım 🥲
Azra_Mom sendekimsinnn sabahları yarım ekmek tost tüketiyorum genelde akşamları ekmek yemiyorum ya pilav ya makarna yapıyorum yetiyor 👍🏻
hemsiree sendekimsinnn Azra_Mom 8+3üm bugün 7. haftadan beri böyleyim inşallah benim de iştahım açılır Allahım yemek yemeyi özledim ya midem ağrıyo açlıktan yine de hiç bişey yiyemiyorum asla
Elif_alya Yorumlara göz attım ama bı ben çok yiyorum heralde 😂 ekmek yemedigim zaman doydugumu hissetmiyorum sabahları 1 tam bazende tama yakın yiyorum 😂 akşamlarıda 2 dilim kadar yiyorum 😂 30. Haftamdayım 8 buçuk kilo aldm
moom222 sendekimsinnn sadece sabahları kahvaktida yiyorim hamilelegim başından beri ekmek cnm istemiyor dadece sabahları hamile kalmadan 60 kiloydum hamile kaldım 60 kiloyum çok şükür bebek alıyor kilo
sendekimsinnn hemsiree siz daha yeniymişsiniz bende o zamanlar ağzıma hiçbirşey almıyordum daha yeni azaldı mide bulantısı 16 haftalık hamileyim birde ekmek mide bulantısını biraz azaltıyo iyi geliyo
Azra_Mom hemsiree hee tamam canım normal o zaman ilk 3 ay normal diyor doktorlar ben hiç kilo almadım o aylar birşey yiyemiyordum bulantı vs de başlamıştı sonra sonra iştah açılıyor merak etme 😊
Lices_03 60 kilo ile hamile kaldım şu an 73 kiloyum.. Sadece sabahlar ekmek yedim .. He bu arada 35+1 iz .. ☺️🙏🏼