Aselyusra ben hamile olduğumu adet gecikmemden anladım klasiktir ya. Bulantıları beklemedim yani 7 günlük istikrarlı gecikme sonrası öğrendim. 6.haftaya girdiğim günün akşamı şiddetli bir mide yanması sonrası kusmalarım başladı benimde. Sonraki günlerde hep devam etti malesef. Prilam kullandım asla fayda etmedi. Doktor birde yanına bitkisel bir ilaç verdi o da bana mısın demedi. 12.haftaya geldim. Zofer çiğneme tb verdi doktor. Onun sayesinde yediklerim içimde kaldı ama o de çok güçlü bir bulantı ilacı olduğu İçin uzun vade kullandırmadı doktor. 3 hafta kullandım sonra azalttım. Kusmalarım geri başladı. Dramamine kullandım asla fayda etmedi. Zofer bir gün alıp, 2 gün almamaya başladım. 19.haftamda bebek hareket etmeye başladığı an geçti kusmalarım. İlaçsız yemek yemeğe başladım. O zamana kadar katı beslenmekten kabız oldum. Makatım acıyordu resmen. Çatlayacak gibi hissediyordum. Bu arada katı beslensem bile kusuyordum ayrı. Kusmak bir gebe için gerçekten zor zamanlar. Sürekli ağlıyordum ben. Gece uykumdan uyanıp kusmaya koştuğumu bilirim yani. Aşırı yordu ve mental olarak bile felaket yıprattı yani. Çok şükür geçti o günler. Hiç geçmeyen 9 ay süren varmış😔