Elif_suu Merhaba arkadaşlar 18 haftalık hamileyim bu hafta sonu memleketime gitmek zorundayım uçakla bir sıkıntı olur mu acaba çarşamba günü doktor kontrolüm var dokturuma danışacam bu konuyu öncelikle siz tecrübeli annelerden bilgi almak istedim
mirage333 Elif_suu hamileliginizde herhangi bir olumsuz durum yoksa sakincasi yok. 28. Haftaya kadar uçaga binebiliyorsunuz direk.
asosyalbiri Elif_suu vallahi bende bayramda memlekete gideceğim 20. Haftaya denk geliyor inşallahhh sorun olmaz
Elif_suu mirage333 x-ray cihazından geçerken belge fln lazım mı acaba bir kaç kişi hamile olduğuna dair belge al geçme dediler
mirage333 Elif_suu awm de gecmiyormusunuz?? Cok sorun degil diye biliyorum bikaç kez gectim çünkü. Hatta bu hafta sonuda binicem uçağa hiç onu dert yapmamıstım.
Sevdapl Elif_suu hamile olduğumu söyledim geçmedim. Üzerimi bayan güvenlik personeli dikkatli bir şekilde aradı sadece.
Elif_suu Ayyccaa inşallah şuan oturduğum yerle memleketim çok uzak özel araçla 14 saat sürüyor otobüsle 16 mümkün değil arabayla gitmem
Elif_suu asosyalbiri özel araç rahatlık ama şuan dediğiniz gibi çok tutuyor hemde çok uzak bide köpeğimde var onunla birlikte 16 saat işkence olur bize
Elif_suu mirage333 o kadar kötü geçiyor ki şuan hamileliğim daha avm ye bile gidemedim kendime gelemedim doğru düzgün ilk başlarda çok iyiydim ama 13. Haftaya girdiğimden beri sürekli kusma var doktor hap verdi ona rağmen kusuyorum