Yeniannee25 Hanımlar bebek nevresimi aldınız mı nereden aldınız öneri yapar mısınız ? Pikeli mi pikesiz mi almalı ne düşünüyorsunuz önerilerinize ihtiyacım var 😊
Bayancorek Yeniannee25 Trendyol da Tuğba Kuğu adlı marka&satıcı dan. Çok memnunum her aldığım üründen. Pikesiz aldım ben. Daha sonra gerek duyarsam pikeli de alırım dedim. 🌸
mrs_elisah Yeniannee25 benim çeyizinde dantelim vardı kendim pikocuda yaptırdım nevresim 3 yastık kılıfı çarşaf ve pike. Pamuk saten kumaşa
Yeniannee25 Bayancorek Şimdi inanır mısın favorilerime ekledim gökkuşaklısını 😇 teşekkür ederimm belki mart indirimine girer 😄
Bayancorek Yeniannee25 çok kaliteli eminim alırsanız memnun kalacaksınızdır. Bende koalalı olanı aldım ama 1-2 tane daha alacağım daha sonra. 🌸🤗
Yeniannee25 mrs_elisah sağlıklı günlerde kullanın inşallah 🙏🏻 benim hiç dantelim yok maalesef sadece bi takım pike takımı yaptırmıştım oda annemin zoruyla 😅 ama belki terzide güzel kumaş bulabilirim teşekkürlerr
mrs_elisah Yeniannee25 ben düz gri yaptırdım aslında 😁 çeyizlik takımın aynısını bebek boyunda yaptırdım 🤣🤣