Cerennnnnnnnn4434 Merhaba kızlar 19+6 günlük hamileyim bebeğim iki gündür oynamıyor korkuyorum bi sorun mu var diye bu durumu yaşayanlar var mı ?
Zehrakaramanoglu6554 Cerennnnnnnnn4434 gayet normal canım 🤷♀️ benimkisi 24. Hafta ama arada bir vuruyor oda nadiren zaten doktorun dediğine göre 27. Haftaya kadar normal dedi böyle olacakmış benimkisi iki gün ara ile oynuyor seninkisi erken zaten daha canını sıkma inşallah zaman geçtikçe hissedeceksin 🌸
Askpare Cerennnnnnnnn4434 eğer normal zamanda çok hareketliyse ve o hareket ettiği saatlerde hisstmediysen gitmen lazım bi doktora gözüken çünkü bana doktor 24 saat hareket etmezse gel dedi inşallah iyidir bebişin yinede ihmal etme sen
mom2509 Cerennnnnnnnn4434 aynı hafta ve gunlerdeyiz cnm 19+6 Bende çok fazla hissetmiyorum bebeğimin hareketlerni
mom2509 Cerennnnnnnnn4434 birde cnm ben 2 gündür sırt ağrısı Yaşıyorum Sende öyle bir agri var mı sırtında
Cerennnnnnnnn4434 Zehrakaramanoglu6554 inşallah canım teşekkür ederim Allah’ım sağlıkla tez zamanda kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏🌼
Askpare mom2509 olablr kız korkutma kendini ozaman bnde hatta şimdi çamaşır astım mutfagı toparladm sırtıma ağrı girdi dinlencm oluyor hamilelkte hele bide son haftalarda daha çok sıklaşıo
Deletedmom622772 Cerennnnnnnnn4434 19 da benimde 2-3 gün hic oynamamıstı cok korkmustum Allaha dua ediyordum bi kere hissedeyim icimdeki korku gecsin diye esimde korktu 3 günün sonunda daha sert vuruslar ile geri döndü bebeğim cok sükür 😂😂 bu haftalar düzensiz oluyormus cok cok normalmis hareketleri endiselenmeyin 25 sonrası daha net ve düzenli oluyormus :)
Zelaldua Bu bebeklerin ne yapacağı hiç belli olmuyor dokuz ay boyunca stres topu oluyoruz. Ben hemen dr giderdim çünkü çok panik bi insanım bide hele benim ihmalim yüzünden bişey olursa iyice üzülürüm