Ceyduygu Aynuranneoluyor İnsanlar herşeye konuşur,benimde bir oğlum var ikizlerim de erkek herkes bana kızım yok diye üzülüyor. Kimseyi duymayın konuşsun dursunlar
ada58 Aynuranneoluyor ben de erkek istemiyorum. erkeklerin erkek bebek hevesinden midem bulanır oldum olası. sırf bu yüzden antipati oluştu
Melike464860 Aynuranneoluyor ikinciye hamileyim ilk çocuğum kız şimdi hamile olduğumu duyan inşallah erkek olur diyor sinir oluyorum sağlıklı Hayırlı evlat olsun demiyorlar da erkek olsun diyorlar bilemiyorum benim hiç su olsun bu olsun hayalim yok Rabbimin hediyesi o. Bana layık görmüş vermiş bide şöyle böyle olsun demek yanlış geliyor bana
nrsen Aynuranneoluyor ben hep abimlerle büyüdüğüm için erkek bebek olsun istemiştim. İlk hamileliğim eşimin duası kabul oldu o kız istiyordu ve kız oldu.. tabi erkeklerle büyüdüğüm için hoyrat bi kızdım. Kendimi törpülerim de kızçeme naif davranırım inşallah :)
funnymummy Aynuranneoluyor ay Allah onları bildiği gibi yapsın resmen hamilelikten soğuturlar insan daha cinsiyet öğrenmedik kaynanam kayın babam sürekli erkek erkek diyorlar onlar söyledikçe ben daha çok kız istiyorum Bir de ilk çocuğum Önüm ardım sanki çocuk doluymuş gibi konuşuyorlar daha çok sinirleniyorum
Eslem_1 Ruveyda_baskapan bunu ben de anlamış değilim hele ki günümüz şartlarında kız erkek bi fark göremiyorum herkes aynı imkanlarla aynı şartlarda yaşıyor 😀 ama bebekken erkekler belki bir tık yaramaz daha aktif olabilirler gibi
haziransekiz Deletedmom727271 amin canım Allah sesini duysun💞🦋 ikinci bir erkeğe de hayır demem mesela ama kızım olsa da sevinirim cünkü zaten oğlum olduğu icin:)
Deletedmom727271 haziransekiz ben oğlanları ikiledim üçüncüyü düşünmüyorum bir kız olsaydı olurdu da tabi ama olsun hepsi evlat 😊 Allah olmayanlara isteyenlere versin inşallah 🤲🏼
nurkubra- BusraOzhan erken bakmıştık 12 de kız dediler daha sonra gittik 14 te erkek gibi duruyor dedi 16 ta neyleşti
gulsuayan Aynuranneoluyor ay sakın bu laflara aldırış etme oğlum olacak ama kızım olsun çok isterim kız evlat gibisi mi var Rabbim evladın hayırlısını nasip etsin erkek olunca da merteben yükselmiyor o laf söyleyenleri de Allah bildiği gibi yapsın
Sinem62 Aynuranneoluyor benimde kızım var ben erkek isterim ama elimizde değil önce sağlık tabi ama herkes her iki duyguyu yaşamak ister
Nilist Benim bir kızım var. Eşimde bende bir kızımız daha olmasını çok istedik ama ikinci bebeğimiz erkek. Tabiki en önemlisi sağlıkla gelsin ama bilsek bir kızımız daha olacak üçüncü çocuğuda yaparız ☺️
Aynuranneoluyor Mutluhatun ayy icinizemi dogdu erkek olmasi? Bende cok isterim bi kizim bi oglum olsun 😄
Sinoooom Aynuranneoluyor bilmiyorum bekarken Dahi erkek yeğenlerimi daha çok seviyordum erkek bebeğim olmasını isterdim evlendim Rabbime dualar ettim erkek bebeğim olacak şimdi, evlat evlattır ama ben erkeği ayrı seviyorum 😍
gulnurkrms Aynuranneoluyor zaten çevre insanın psikolojisini bozuyor ben hamile kaldım tek bir kişi kız demedi hep kesin erkek kesin erkek diye diye aklıma bunu soktular emin oldum resmen sonra bı duydum dünyalar güzeli bir kız 💕 ilk başta afalladim tabiki çünkü bende kendimi erkeğe alistirdim sanki bir an bı garip oldum ama o kadar mutluyum ki şuan bir kziim olacağı için ayrım yapmak değildi asla sadece çevre soktu aklıma
Fnen Aynuranneoluyor ayy aynı şeyin tam tersini yaşıyorum, ilk çocuğum erkek olacak inşallah 🙏 eşimin tarafında var bir kız merakı olsun ya bşr şey olmaz erkekte olur diye ha bire konuşuyorlar. Onlara ne ise 😅 gönlümden erkek geçiyordu hep erkek oldu 💚