Busraa_38 Merhaba 8 haftalık hamileyim tuvalete gittiğimde her defasında çok azda olsa kan geliyor tuvalet kağıdıyla sildiğimde.Doktora sorduğumda önemli değil olur demişti.Sizdede oluyor mu böyle.Bir sıkıntı olur mu?
kahvesever__ Busraa_38 olur mu dedi o nasıl doktormuş ya hamilelikte kanamanın olurunuda hiç görmedim doktorunuzu değiştirin bence
okuyor Busraa_38 kırmızı ya da pembe kan hiç olmadı bende. Kahverengi kanamam olmuştu onun için de ilaç kullandım. Başka bir doktora daha gorunebilirsiniz, içiniz rahat eder.
Irnasatka Busraa_38 benim 12. Haftaya kadar kırmızı pembe kahve az çok bazen adet kankı gibi oldu ve doktor duphaston + iğne verdi sizde geç olmadan başka bi doktora gidin en ilaç vermesi gerekirdi diye düşünüyorum
nazosss Canım şükür bende hiç kanama olmadı ama doktorum sürekli uyarıyordu az bile kanama olsa mutlaka beni ara diye. Sizde doktorunuza sorun bence ama başka doktorla da görüşebilirsiniz. Çünkü hamilelikte kanama iyi bir şey değil
Busraa_38 Yaa devlete gidiyorum zaten 5 dk bile sürmüyor muayene etmesi dinlemiyor bile doğru düzgün dediğiniz gibi gidiyim o zaman inşallah birşey yoktur 😣
minikanne- baska doktora git istersen. doktorum bi damla kan görsen bile gel diye uyarırdı beni hep..
benimmdunyamm Busraa_38 hiç bir kan normal değil benden bir kere kahveli geldi doktor hemen baktı kesede kanama alanı varmış ama yerleşme kanaması dedi geçer dinlen dedi ve geçti bir daha gelmedi zaten hele de açık renk falan geliyorsa normal değil başka doktora git
Miniktirtil Bence acilen gitmelisin tam olarak bu haftalarda bu şekilde gelen kanamalar önem teşkil ediyor
Askpare Busraa_38 dinlenerek geçir kanama durana kdr ekşın olcak bişy ypma sakın belkide geçer temkinli olmakta fayda var kuzu 🌸
Murgul Busraa_38 o nasıll doktor öylee Kesinlikle değiştirrmelisin Ben ilk bebeğimi iki damlacık lekeyle kaybettim
Busraa_38 Kızlar gittim doktora yeni çıktım progestan verdi 15 gün kullan dedi birde iğne yaptı 15 güne kanama olmazsa tehlikeyi atlatmış oluruz dedi.Dua edin ben herkese dua ediyorum 🙏🙏🙏 allah razı olsun cevaplayan herkesden ♥️