GizemSnr Güzel annişler , hastanede fotoğraf çekimi için lohusa takımı gecelik öneriniz var mı ? Bu lohusa takımları çok pahalı sonra da giyilecek birşey değil ama fotoğraf çekimi için şık birşey de olsun istiyorum , bulamıyorum önerisi olan var mı ?
kahvesever__ GizemSnr bence elbise giy canım o kadar parayı vereceksen bir gün için elbise al sonrada giyersin
Nazlimom GizemSnr ben lohusa pijaması aldim site_life dan ama cinsiyet partisinde giydiğim beyaz elbiseyi giymeyi düşünüyorum 🌸
begonvilko GizemSnr ben de lohusa gecelik takımlarına baktım ateş pahası. Her yeri de dantel tül falan daha sonra evde giyemem fenalik gelir yani 😂 ben de indirimden Suwen’den aldım. Hem şık hem daha sonra evde de giyebileceğim bir gecelik hem de daha ucuza geldi. Bir bak istersen canım.
miniktirtilim GizemSnr merhaba valla kafami ne dogumdan önce ne dogumdan sonra kaldiracak hakim yoktu iyiki almamisim kolumdaki serumlardan dolayi sacimi bile toplayamiyordum inanin😁😁 Ben gereksiz buluyorum o kadar dantelli terlikli suslu puslu tacli seyleri ama yapana saygim hep sonsuzdur. Asiri asiri sık diyemem ama biri cicekli biri mavili iki pijama takimi almistim pentiden onlar asiri hayatimi kurtardi onlarla resim cekilmistim en azindan ani kalsin diye
-Ozge- GizemSnr ilk günler göbek oldukça fazla oluyor sıkı şeyler mümkün değil giyilemiyor bilginiz olsun
Tugbalsengi Ayy tecrübeli annişler yazsa valla , ben de çok istiyorum beyazlı falan bişiler ama sezaryen sonrası o beyazlarla rezil olmakta istemiyorum çünkü farklı yorumlarda pek beyaz gecelik ya da pijama tavsiye edilmiyor 1 kere foto çekilmek için de o kadar para vermek saçma geliyor
GizemSnr Tugbalsengi ya evet kanama falan olursa gibi şeyler de diyorlar ama bilemedim bende bekleyelim belki foto link atam olur 😂
-Ozge- Tugbalsengi 3 takım aldım 2si beyazdı kanama vs gibi sıkıntılarım hiç olmadi zaten sezeryan sonrasi hemen yoğun kanama olmuyor benim eve çıkınca çok yoğun olmuştu öyle pijamaların kirlenme durumu olmuyor yani size şöyle söyleyeyim ben öğlen 14:30 doğum yaptım ertesi gün 11de taburcu oldum tek bir pijama yetti altı hiç degistirmedim üstü degistirdim oda terledigim için
GizemSnr begonvilko benimde hiç tarzım değil öyle dantel falan sırf foto için işte değmez yani 😂 link var mı
-Ozge- GizemSnr valla benim baya sürdü belkide 1 ayı geçti pantolon falan giyemiyordum hamile kiyafetlerime devam ettim o süreçte şuan 3bucuk ay oldu hafif bir göbeğim kaldı
-Ozge- GizemSnr Bende bilmiyordum adet olamayınca hemen gebelik testleri falan yapmaya başladım 🙈 doktorum emzirirken böyle olur normal dedi
-Ozge- GizemSnr hayır takmadım sezeryan olacağımı hiç düşünmüyordum son dakika acil sezeryana alındım çok korkuyordum sezeryan olmaktan sonra dikiş zarar görmesin birşey olur diye kullanmadım korse zaten doğumdan sonra göreceksiniz pijama üzerinizden çıkmayacak okadar yoğun bir tempo ki korse falan gelmiyor insanın aklına 🙂