Htcbzc42 Bebek ultrasonda 34 haftalık ama takip uygulamasında 32 neden böyle aynı adet tarihleri girilmesine rağmen böyle
Fnen Htcbzc42 bebeğin gelişimi geriden geliyor canım o yüzden ama 2 hafta fark normal kabul ediliyor, benimde hemen hemen 10 gün geride.
Neyneyy Htcbzc42 acaba özel değilse neler yiyiyorsun yada şunu yedim neler diyebilirsin şimdiden hayırlı Doğum olsun sağlıcakla gelsin
Htcbzc42 Fnen gelişimi ilerde cnm doktorun bilgisayarında ultrason cihazında önde gidiyor kilosu ayına göre iyi dedi ilerde dedi takip programında geriden gidiyor 🤷🏻♀️
Fnen Htcbzc42 ay pardon canım yanlış anlamışım 😂 gelişimi 2 hafta önde gidiyor o zaman kilosu fazla yani
Htcbzc42 Doğum zamanı ben nisan sonu beklerken cihazda ise ay ortası gösteriyor 😂ben napym bilemedim hangisine göre odaklanym 🤷🏻♀️Rabbim bilir geleceği zamanı ama nisan ondan sonra beklicez artık
Fnen Htcbzc42 son adet tarihine göre bas alacaksın canım her zaman, bebeğin ciğer gelişiminde falan fark olmaz yani ciğer gelişimi yine adet tarihine göre 37. Haftada tamamlanır, sadece bebeğin kilosu önde olur doğum zamanını değiştirmez ☺️
Htcbzc42 Neyneyy Özellikle yediğim bir şey yok ama günlük bir yumurta yerim yoğurt ya da peynir kesinlikle yerim gün içinde kahvaltıda peynir yemediysen gün içinde yoğurt tüketirim ve bol su içtim onun harici düzenli bir beslenmem yok bir de genetik sanırım diğer bebeklerim de bu şekildeydi kiloları öndeydiDoğduktan sonra da hep bu şekilde oldu hamdolsun