Gamzess1 Başından beri 4 kere oldum monurol şase kullanıyorum geçiyor son olduğumda akıntım da aşırı arttığı için fitil kullandım geçti canım ama korunmak için günde 3 lt su kesin içmelisin
Sl_kyz25 Gamzess1 bana da doktor monurol verdi. Bol su tüket dedi ilk hamileliğim. Okuyup araştırdım galiba düşeğe ve erken doğuma sebep oluyormuş
Blgn02 Sl_kyz25 bende bugün gittim idrar tahlili verdik enfeksiyon çıktı malasef karın ağrım megerse bu yüzden mis bana bir tane antibiyotik bir ilaç daha verdi almdim korktum pişman oldum siz böyle deyince yarın hidip alsammi diye düşünüyorum ve bana iki kutu fitil yazdı fitili aldım bana bir fikir verin🥺
Sl_kyz25 Blgn02 benimde e bu konu hakkında bilgim yok telaşlandırmak istemem sizi doktorunuz sorun yok dediyse korkmayın. Bana doktor bol su için birde monurol verdi dediğim gibi. Benm galibe yüksk çıktı ben o yüzden telaşlıyım.
Sl_kyz25 Blgn02 benim karnım falan ağırmıyor. Sık idrara çıkma durumumda yok acı ağrı da yok ben anlmadım. Günde 2 litre suda içiyordum.
Blgn02 Sl_kyz25 idrar tahlili sonucum da 5-6 LÖKOSİT, 15-20 EPİTEL, BAKTERİ GÔRÜLDÜ korkuyorum antibiyotik ilaç verdi. Almadım çok pişmanım. Bilmiyirum bu enfeksiyon bebeğe zarar verirmi 🥺