Ndeniztuter Merhaba, 5 hafta 4 günlük hamileyim ve öğrendiğim andan beri kaygılarım var. Dış gebelik mi acaba diye korkuyorum. Benim gibi kaygıları olan var mıı
Mucizeannesi28 Ndeniztuter Bitmiyor o kaygılar ilk dış gebelik mı dedim sonra kese boş mu dedim sonra bebeğe. Bişey olur mu derken mahvoluyosun
Gamzess1 2,5 haftalıkken öğrendim gebeliğimi çok erken öğrenmek insanı çok üzüyormuş onu anladım bebek gözükene kadar doktorlar o kadar olumsuz konuşuyor ki kendini umutlandırma diye.. Rabbim yardımcımız olsun yani bunu düşünmek için çok erken 🌺
Ndeniztuter Gamzess1 bende öyle 3 haftalıktı öğrendiğimde şu 2 hafta nasıl geçti bilmiyorum. Siz şu an kaç haftalıksınız 😊
Gamzess1 Ndeniztuter Ben şuan 18+3 canım o zamanlar nasıl geçti bi bana sorsunlar yani tek tek gün saydım ama kaygılar hiç bitmiyo onu bil annelik işte aman bi şey olcak diye diye Rabbim sağlıkla kavuştursun bizleri inşallah 🙂
Gamzess1 Mucizeannesi28 sorma canım benım çok uykum geliyordu dedim kanın düştü galiba bi baktırayım sürpriiz hamileymişim bide dahaca 1 aylık evliydim😌
Mucizeannesi28 Gamzess1 Bnde daha 3 aylık evliydim dış cektrcekdim işte enfeksiyon için genel bakilmisti hepsi istenmişti şükür Allah’ım aratmadı tek ama işte erken öğrenince süreç insanı yoruyo