Htcerdogn Damlacaa hiiç değil çünkü bende aynı oldum. Dedim kesin kız herkeste öyle diyodu oğlum oluyo😂 ve normalde 50 paket cips bile yesem tek bi sivilce bile olmazdı. Tatilden gelirdim tek bi leke bile olmazdı ama oğluma hamileyim hepsi oldu alakası yokmuş🤷🏼♀️
Nurgul_nurgul Bayancorek ben bu hamileliğimde çok sıkıntı yaşadım 8 haftalıkken kanama başladı 20 gün durmadı dört farklı doktora gittik kimse bişey anlayamadı o süreçte rüyamda gördüm bende sabaha karşı düşük yapıyordum banyoda kesenin içinde düşmüş bebek annem keseyi yırtıyor bebek canlanıyor hemen masmavi gözleri var bakıyoruz hemen kız heryerini görüyoruz sonra birden ayağa kalkıyor annecim ben gidiyorum sakın ağlayıp üzülme geri gelcem sana diyor gidiyo uyanınca hemen eşimle anneme anlattım rüyamı ondan 2 saat sonra bi parça düşürdüm büyükçe biz bebek sandık baya üzüldük falan doktora gittik bebek gayet sağlıklı düşmemiş dedi şok olduk o yüzden içime kız doğuyor bu olaydan önce de pembe tulumlar görmüştüm rüyamda bide doktor sesi kız bu bebek dediğini duydum eşim kız kardeşim ve bi kaç arkadaşım hep kız gördü çarşamba öğrenecez bakalım tuttu mu rüyalar☺️
Pelinakcn Pelinakcn bugün gittik ama göstermedi maalesef 🤦🏻♀️ 28 inde gidicez artık, sizden haber bekliyorum ☺️
Canpolat izobellaaa-_- ya benim yüzümde kızarıyor sivilce çıkıyor bilmiyorum ayna önünden geçerken kafamı çeviriyorum 😀
izobellaaa-_- Canpolat bende çok ışık açmıyorum hahahah yüzümdeki o alerjik şeyler. Belli olmasın diye görmeyim öyle kendimi diye hahahah😂
haziransekiz Damlacaa ben oğlum da asla bisiler yaşamadım ama tam tersi çok güzel oldum hamilelikte ama bunda yüzüm her vücudum sivilce doldu. 7 haftalık daha cinsiyet belli değil 💞
Canpolat izobellaaa-_- ahahahahha kese kağıdımı geçirsek geçen eşime dedim de bi programa kadın kese kağıdı ile çıkmıştı onun gibi olursun diyor yalçın Çakır programı gibi gez diyor 😀
Eda_Esen Damlacaa Bnm erkek ama görüntülü kiminle konuşsam yüzün neden öyle olmuş diyorlardı bende dün kocama dedim bnm oğlan beni hiç güzelleştirmedi bi yaşayamadım onu diye güldük 😜😂😂
HZE Damlacaa 33 haftalık kız gebesiyim maşallahım var, hamileliğimin basından beri hiç sivilce vs çirkinleşme olmadı 😂😂
irem-Dora Damlacaa yok canım, ben bunun aksi bir örneğim. Kararma ve sivilceleri geçtim, çeneme, burnumun kenarına kahverengi gebelik lekeleri düştü ama oğluşum olacak. Erkek güzeli olcak herhalde diyorum kendi kendime 🤭
Zeyna27 Damlacaa kız annenin güzelliğini alır derler bizim orada ben sanki çirkinleştim ya 21 haftalık olduk kızımla
Nehirimmmmm Damlacaa kızıma hamileyken çok çirkinleştim ve kız oldu bebeğim 😃 çimdi oğluma hamileyim yine çirkinleştim ama 😂😂😂