Miray_alparslan 32+5olduk hazırlıgıma başladm sayılır ay bi heyecan bastı sormayın szde durumlar nasıl canlarmm Oglum olucak hayırlısıyla Alparslanımm💕
yagmuryilmaz Miray_alparslan bende bugün 32 olduumm 😊 bugün çantamı hazırlamaya başladım ne olur ne olmaz dursun bi köşede.. Artık bel ağrıları da başladı zaman hızla geçsin meleklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah😍❤️
Dua Miray_alparslan ben de 32+4 ün ☺️ Alışveriş bitti şükür sadece yıkayıp hastane çantası hazırlamak kaldı bi de kendime bikaç şey alıcam inşallah zamanında ve sağlıklı doğar bebişlerimiz
ozlmerol Miray_alparslan doktor banada 17 ekim dedi ama beklemiyo kız çocukları fazla diyolar 😥 şimdiden bi korku sardı daha herşeyimizde eksik
Miray_alparslan yagmuryilmaz lousa takımını hastaneye götürmeyi düşünüyomsn yoksa norml pijama talımını alacksn bn ikitane normal pijamamı götürecem hastaneye
Gulsunoyku Miray_alparslan benimde oğlum olucak 31+4 hafta oldu herşeyi hazır ama daha hastane çantası hazırlamadım kıyafetleri falan yikamadim
PasaninAnnesi Miray_alparslan 34 haftaligiz eksikler bitmiyo ki cantami hazirliyim 😭 pijama ic camasiri falan alamadm dha bulamiyorum istedigm gbi
Miray_alparslan yagmuryilmaz hastanede kanamam cok olur bn krem rengş aldm acık renk diye götrme taraftarı deglm
yagmuryilmaz Miray_alparslan bence koy yanına bişey olmaz depend emici külot alırsın olmazsa bi tane daha ped koyarsın içine hatıra olsun fotoğraf çekilirsin güzel güzel
Ilkay28 Miray_alparslan bizde 34 uz odamiz cantamiz hazir bir yandan hemen gelsin artik diyorum bir yandan beklesin durdugu kadar diyorum 😇 heyecan basladi sizdedd oylemi ?
ebru5434 Bizde 31+2 günlüğüz, oğluşum olacak, çok heyecanlıyım, bir an önce doğacağı günü bekliyoruz😍
babyboy1 Miray_alparslan bizde 32+5 haftalığız ☺️ Ama biz oğluşumuzun isimini bir türlü karar veremedik 🤦♀️
Ozgeyrsc Kızlar bende 35 haftalığım sancılarım var belim ağrıyo karnımda ishal gibi ağrı giriyo sizde durumlar nedir