My_mom İyi günler anneler benim 15 Mart’ta randevum var MHRS den sürekli kontrol ediyorum iptal edilmemiş hasteneyi aradım kadın doğum doktorlarından greve katılan yok çalışıyorlar dedi aranızda bugun giden varmı muane olabildiniz mi
Zehragniken My_mom benim de 16 mart kadin doğuma randevum vardı sabah aradılar grevden dolayı randevunuz iptal diye. Gitmicem o yuzden
My_mom Zehragniken beni daha aramadılar randevuyuda iptal etmemişler kararsız kaldım zar zor randevu bulmuştum bide telefonda öyle deyilinve şaşırdım
My_mom Zehragniken hatta üst üste aradım hastaneyi hepsinde de aynı şeyi söyleyince kararsız kaldım sizin hangi doktordu
Zehragniken My_mom Bülent Şener benim. Valla ne diyim canım bilemedim ki bana gelme randevu iptal dediler. Zaten ayda yılda bir randevu buluyoruz o da iptal
My_mom Zehragniken aynen öyle detaylı ultrasondan ayalr sonra randevu bulabildim artık hayırlısı yarın bi şansımı denicem benide ararlarsa gitmem bende
Zehragniken My_mom sağol canim. Ben zaten özele gidiyorum. 4lu tarama için gidecektim ama randevular iptal olunca vazgeçtim. Sadece ayrıntılı ulturasona giricem medar da