trr4457 Kızlar ben bugün regl oldum çikolata kistimin akıbetini öğrenmek için doktora gitmek istiyorum yarına randevu aldım reglken bu tür kistlere daha iyi bakılıyormuş sanırım doğru mu? Reglimin ikinci gününe denk geliyor.
funnymummy trr4457 bildiğim öyle gidiliyor canım özeli arayıp bilgi alabilirsin oraya gitmesen bile daha iyi olur ya 2. Ya 3. Gün gidiliyor genelde
trr4457 funnymummy geçen ay bir doktora gittim keşke adetliyken gelseydin dedi de şimdi daha iyi bir doktor buldum ona gideceğim o yüzden ikinci günümde gideyim dedim
Happybebegim trr4457 merhaba gittinizmi bende reglm suan yarin 2. Gunum doktor randevum var cok korkuyorum alttan muayeneye nasil gecti acaba
Deletedmom7373700 Happybebegim içiniz rahat olsun. Bebekten önce bende alttan muayene oldım iki kere. Hiç bişey hissetmedim. Bir aletle Rahime bakıyor. Üzerine jel sürüp. Hiç bişey hissetmiyorsunuz. Bir kaç saniye sürüyor sadece hemen bitiyor zaten
trr4457 Happybebegim Evet gittim reglken alttan muayene rahim aşağıda olduğu için acıtmadı kan aldılar bide hormon testi yapıldı ca125 yüksek çıktı oda çikolata kisti var diyemiş folikasit verdi inofolic combi diye hem yumurta büyüten bir takviye hemde folikasit
Happybebegim Deletedmom7373700 trr4457 ya hani reglken affedersiniz alt kisim kan revan icinde oluyorya 🤦♀️ hani doktor bakmadan ne bileyim cok acik sacik yazcam ama once peceteyle islak mendille trmizliyormusunuz gerek oluyormu noluyor off cok zor kadin olmak ya
Deletedmom7373700 Happybebegim gerek olursa doktorunuz söylüyor zaten 🥰 çatala uzanmadan size biz bez veriyor. Üzerinizi örtün diye. Onu örtünce zaten diz kapaklarınızdan aşağısı açıkta kalıyor. 3 kere alttan muayene oldum. Üçünde de üstüm örtülüydü ve doktorum hiç bakmadı bile açıp hani ne nerde nerden sokacam diye 😂 direkt eli alışmış sanırım. Yaptı bir kaç saniyede bitti. Zaten 3. Günü olunca da öyle su gibi de akmıyor sonuçta . Düşündüğümüz gibi değil 🥰
trr4457 Happybebegim doktor üstüme kocaman bir peçete örttü hiç rahatsız olmadım zaten çabucak bakıyor
Happybebegim Deletedmom7373700 hı benim 2. Gün 😬😅 alttan muayene olamama sorunum vardi 3 4 yil once dogum yaparken ve yapmadan onceki evlendigimden gunden beri 😬 ay yarinda salak salak triplere girermiyim ya ay yapmayin etmeyin falan. Zaten kan revan heryer. Ay bayilacam simdi 🤣🤣🤣
Deletedmom7373700 Happybebegim hahaha yok zTen çatala öyle bir yatıyorsunsuz ki bacakları ayırıp yerine girip bacakları kitleme imkanı olmuyor 😂
Happybebegim Deletedmom7373700 abow duz yataga yatmiyoz o bacaklari sagli sollu koydugmuz yeremi yatiyoz 😖😖😖
Deletedmom7373700 Happybebegim evet maalesef ona yatırıp bakıyor 🥲 biz hamileliği ilk öğrenince eşimle gittik doktora. Normal ultrasonla göremedi keseyi çatala yatırdı. Eşim bile o ne öyle korkunç diyprdu 😂
Happybebegim Deletedmom7373700 randevu saatini karistirmisim 1 saat gec kaldim diye doktordan atar yedim ciktim gittim eve neyseki kontrol montrol olmadı ay kurtuldum diye sevinsemmi uzulsemmi🤣🤣