Umrnkrsln Sık sık kasılma hissediyorum bu normalmi ya kasılmyla birlikte bu ağrı var böyle olan varmi
Dyg34 Umrnkrsln kasılma nasıl oluyor bende de kasık agrısı var ya böyle birde asagıda sanki agırlık varmıs gibi genital tarafta agrı 😔
Emlyjams Umrnkrsln Çok fazla hissediyorsan normal değil canım. Ama arada sırada oluyorsa günde 1 kere bile olsa da normal. Braxton hicks kasılmaları artık bunlar
Brlgry Dyg34 bendede var bir şeyler ama adını bilmiyorum harbi kasılma nasıl oluyor ne hissediyorsunuz bende bekleyim şurada 😒
Umrnkrsln Emlyjams çocuk karnımda sanki yer değişiyor karnım bi sertlesiyor ve baskı oluyor hafiften ağrida mideme ve alt bölgeye değişik bi baskı gibi gibi bilmem anlatabildimmi çok erken degilmi bugün sürekli oldu
Melek02 Selamlar...bende 22.haftada başladı sağ kasık alt bölgede agrı ve makatta agrı benm dr da prof du ve erken dogum dedi iğneler falan bı ama hafıfletti sonlandırmadı baska bı profa gıttım meger uzmanlık alanıymıs daha tarıf ederkn agrı bolgelerını pelvik agrı dedıve muayene etti teşhis dediğiydı 28.29. Haftaya kadar sürer dedi rahme giden bi kısa bı uzun kas mı bilmem bişi varmıs kısa olanı geriyomus cocuk buyudukce korkma dedi hem dikkat hem sakin bi hayata devam et dedi ben az yorulnca bile agrıdan ölüyorum onun için dinlenmek zorunda kalıyorum ama buna da şükür...erken dogum degl ya alttan muayene dahi etti korkma hersy yolunda dedı sizinde benzer olunca detaylarıyla yazdm ama tabi bi dr gidip içinizi rahatlatın...geçmiş olsun😌