Buseyllzr Park beşik anne yanı beşiği olarak da kullanılabiliyor mu yoksa ikisini ayrı ayrı mi almak gerekiyor ilk hamileliğim tecrübesizim oda yapmayacağız sizce ayrı ayrı mi almalıyım?
AysunUgur Buseyllzr o şekil olan modeller var canım, özelliklerine bakman lazım ama her biri de olmuyor
Smyye1B Buseyllzr Hem anne yanı olanlar var hem ara katlı olanlar var ikisi arasında ben pek Bi fark göremedim.
Annecann Buseyllzr ben hugyy napp anne yanı park beşik aldım. Normal parkta oluyo anne yanıda oluyo. Ara katı var çokta güzel, daha marka modellere çok fazla para dökmeye gerek yok bence 🤗🤗
pusatmom35 Buseyllzr park beşik de anne yanı olan da var olmayan da var ona dikkat etmelisin. Ben mofy baby number one anne yani aldim hem sallaniyor hem anne yanı oluyor hemde katlayinca küçücük oluyor çantasına koyup götürebilirsin rahatlıkla. Bende oda yapmiyicam
Buseyllzr Diloss_14 link atabilir misin canm ilk zamanlar çokta büyük olsun istemiyorum taşıması kolay olsun diye
Buseyllzr Annecann aynen bende hem kullanışlı hem uygun fiyatlı olsun istiyorum oda yapana kadar idare edebileceğim 🙏
Smyye1B Buseyllzr Açıkçası ben ara katlı olan park yataklarda aldım sallanıyor da kraft marka 700₺ye Civilde indirime girmişti şuan yine Civilde indirim var kanz varka 1100₺ 1200₺ civarında. Bence ara katlı olması yeterli
Canpolat pusatmom35 aynen benimki de hem anne yanı hem sallanıyor götürülebiliyor minicik kaldığı için çok kullanışlı oluyor oda yapmicam bir süre bizle aynı odada yatacak 🙂
Canpolat Buseyllzr canımmm ben anne yanı olan park beşik aldım istersen öyle yapabilirsin bi tarafını asansörünü indirip yatakla birleştiriyorsun benimde ilk bebek 😘
Buseyllzr Canpolat hiç cikip bakma fırsatım olmadı ama internette baktiklarimdan da bişey anlamiyorum park yataklar büyük geliyor hep gözüme taşıması zor olur mu diye düşünüyorum bu seferde 😂
Canpolat Buseyllzr gülüm 70×110 çok büyük değil ama bebeğe çok rahat oluyor mesela Bizim burda da çok nadir mağaza var anne yanı olmayanını almak istemedim ben anne yanını aldım elelebaby sayfasına bak döşeğiyle beraber anne yanı sallanıyor veriyorlar
Betulsen34 Buseyllzr anne yani sart bisey degil canim. Normal besikte yatirdim yenidogdugundada buyudugundede