Ayse_35 Bssssr sleepy kullanıyordum, deneme amaçlı bebem natural aldı eşim, bu bezi beğendim hafif, sızdırma ve pişik yapmadı, fiyatı da uygun bence düşünebilirsin👍
AysunUgur Bssssr ben 1 paket Prima harmonie 1 paket se Prima premium Care aldım, memnun kalırsam bi süre onları kullanmayı düşünüyorum
Merveb46 Bssssr oğlum 1.5 yaşına kdr prima pure kullandı şimdi prima premium care veya bi altunu kullanjyoruz şuan bi pakette sleppy bio natural aldık denicem yne gebeyim kızıma da prima pure ( harmonie) stoğu yapıyorum migrosta indirim var duyurulur.
Bbcln2913 babyhapyy_12 bir numara aldım ama ben 2 tane ancak bağladım bebeğim kilolu doğdu. İstersen 40′lı alabilirsin
ebru512 Evet sleepy kullananlar kaç numaradan başlamalıyız ve kaçar tane almalıyız bilgi verebilir misiniz anneler 😌
Gorkeminannesi Bssssr prima ve sleepy bio naturel aldim indirimde yakaladığım icin iki çeşit aldim oglumda da ikisini kullanmıştım simdi de indirimde veya kuponla hangisini uyguna getirebilirsem onu almaya çalışıyorum ucuz bez yok zaten hepsi birbiriyle yarışıyo