Ftmyldrm Merhaba kızlar . Ben normal Doğumdan ver çatı muayenesinden korktuğun için sezeryan istedimi syledim eşim karşı geliyo . Doktorum erkek hem çekindiğim için kendimi çok kasarım bunuda bilyrm. Bayan doktor bulayım diyor 33 haftalıgım napıcam blmyrm . Sizce napmalıyım
Ayse1608 Ftmyldrm Keşke başta bayan doktor baksaydın canım çayı muaneyesini ve normal doğumu bizim burda ebeler yapıyor belki orda da öyledir istersen bir sor en azından daha rahat edersin
Hill8 bence kendini psikolojik olarak hazirla sonucta o doktor ve o da bir muayene sekli cekinmene gerek yok bu kadar insan yapabiliyorsa sende yaparsin.. normal doğum da sadece o gün ağrı sancı cekeceksin cevremde sezeryan olanlar hep pişman canım normal oluyorsa bence normal olmalısın.. hakkinda hayırlısı
Cantanem44 Normal Doğum yaptım Allah kısmet ederse sağ Salim bu bebeğimide normal istiyorum Doğum anında emin ol doktorun bayan olduğu erkek olduğu hiç umrunda olmuyor ŞAHSEN BENİM ÖYLE OLMUŞTU hatta şu da bir gerçek bayana pek güven mem☺️