Ebissss 13+3 deyim henüz gitmedim sizce erken mi ? Bide 4 aydır folik asit dışında vitamin almadım böyle olan var mı doktora ne zaman gitmeliyim
Happymami Ebissss 12.haftada öğrendim cinsiyeti 12.haftaya kadar içiyorsun folik asiti 4.ayda baska ilaç başlatıyor kontrole gitmelisin
Black00 Ebissss bende programa göre 12+4 ultrasonda 13+3 çıktım bugün ama cinsiyet öğrenemedik 10 gün sonrasına tekrar çağırdı doktorum 😅
Unlukacar Ebissss çok açma canım arayı aylık kontrolleri önemli şuan 13. Haftadasın 1 ay 1 hafta olmuş bu haftada 2 Li test istiyorlar cinsiyetini de bu ay da tahmin eder söyler doktorunuz
nazosss Ebissss gel demese bile siz aksatmayın belki unutmuştur valla iyi dayanmışsınız bana kalsa her hafta giderim merak ediyorum çünkü bebişi 😂
Deletedmom547899 12.haftada folik asit bırakıp demir ve vitamin verdi bana doktor.folik asit 12 den sonra kullanılmıyor demişti.cinsiyet için bende 15.haftada randavu buldum o zaman gideceğim.erken mi bilemedim
Ebissss Deletedmom547899 benim daha yeni bitti folik asit ondan daha da içmedim doktoruma mesaj attım gel derse gtcem erkek ise şimdi belli eder seninki
Adigeseda @Ebissss gitmen lazım 12-14 hafta arası ikili test yapıyolar çünkü aralığı kaçırma bence ama yinede sen bilirsin🤷♀️