Hatunnn Glyldz bobreklerinde bi problem oldugu dusunuluyor yapmadigi tespit edildiginde diye biliyorum
Balkizim Glyldz Böbrekleriyle alakalı bir sikinti olabileceğinin göstergesi diye biliyorum.Doktorunuz mu söyledi idrarini yapamadığını.Kac haftalıksınız ?
Cicianne Glyldz evet amniyon sıvısının kesede ilk birikmesi anneden geliyor ama geri kalanını bebeğin o suyu yutup idrar yaparak kendi çoğaltması gerekiyor. Mesanede ya da böbreklerde sıkıntı olduğu düşünülüyor sıvı az olursa.
Glyldz Serensezgi valla sadece idrrini yapmamis bekleyelim dedi sancin gelirse gel gelmezse pazartesi gel dedi
Nurcngel Glyldz benim bebeğimde normal bebeğe göre idrarını az yapıyormuş öyle söylediler böbreklerinde sıkıntı varmış size söylemediklerim? Amniyon sıvın nasıl peki?
Glyldz deletedmom321 mesanesi baya buyuk idrarini yapmamis dedi bak bu mesanesi dedi o sekilde yani cnm
deletedmom321 Glyldz idrarını yapmadığını nasıl anladı canım onu soruyorum. Ne gördü de yapmamış dedi :/
deletedmom321 Glyldz hahah aynen ya valla anlayamadım beyin yanmış 🤯 😂 teşekkür ederim pes etmeden anlatmaya çalıştığın için 🙏🏻