Nessozz Clk56 erkek mi doğuruyor diye anladım soruyu ne alaka diyorum hahahaahah sanmam tıpta genelleme olmaz bence çok fazla faktör var doğumda özellikle 😀
Fnen Clk56 son zamanda enfeksiyonum çıkmış ama idrar verdim kontrol amaçlı o zaman farkettik, çünkü yanma vs olmadı hiç. 37+2 yim erken doğum vs hiç bahsetmedi doktorum 🤷🏻♀️
Neva09 Clk56 valla bende hep vardı 40+3 de normal gelmediği için mecburi sezaryen oldum nasip neyse öyle olur ama mideniz bulansada bol su için başka tedavisi yok Malesef
Villanelle İdrar yolu enfeksiyonu ilerlediğinde erken doğuma sebep olabiliyor ama herkes erken doğurur demek de yanlış olur
Fnen Clk56 Tabii suyu mutlaka bol içmeliyiz zaten, hem enfeksiyon için hemde bebeğin suyunuda tetikliyormuş diye okudum
Defne000 Clk56 benim ilk hamileliğimde vardı bir türlü geçmedi antibiyotik dahi kullanmıştım 38+5 de sezeryanla dogum yaptım doğuma da agrım sızımda hiç olmadan gitmiştim erken doguruyor diye bişey yok yanii
Ebissss Clk56 benimde ilk aylarda vardı doktoruma sordum öyle bir şey yok dedi. Fitil ve antibiyotik kullandım geçti ayaklarını sıcak tut bol bol su iç
Clk56 Ecenur1 aa doktor diyince ben nasil tedirgin oldum hatta düşünüyorum madem erken doğum riski var niye ciğer geliştirici yapmadılar filan peki cok su mu iciyorsunuz