Hilal56 Nereden alışveriş yaptınız Fiyatlara baktım gerçekten çok pahalı e çok çabuk büyüyorlar İlk cocugumdan biraz kıyafet var ama cinsiyeti farklı İnternette en ucuz bebek. Com gördük ınstagramda ordan alışveriş yapan var mı Fiyatları uygun gözüküyor
Fkurt Hilal56 loloscom minicity buralara bakabilirsin bide anlık e bebek indirimi oluyor hepsi buradada falan onları takip et
AysunUgur Hilal56 en iyi seçenek indirim takip etmek canım, benim inşallah yaz bebeğim olacak, ben aralıkta toplu kıyafet alışverişi yaptım, o zaman yazlık kıyafetler 50% indirimdeydi iyi fiyata almıştım yani
gizemkrgzl Hilal56 lolons, necixin ürünleri uygun ve güzel ben aldım hepsiburadaya trendyola neci’x yazarsan çıkar canım. Neşeli bebekler sitesine de bakmanı öneririm ordan da alışveriş yaptım çok güzel geldi orası da uygun ☺️
Pyrz_07 Hilal56 civil ebebek lcw tercihim oldu civilde geçen indirim vardı özellikle kışlıklarda büyük bedenlerinden aldım indirimde görünce
Sblglr Hilal56 ben ordan aldım hastane cıkısımı falan baya guzel geldı prenses bebede guzel ordanda aldım