Sehenz prensessannesi22 ilacın ismini öğrenebilir miyim, ben de prilam içiyodum son 2 hafta çok iyiydim bırakayım dedim 2 gündür kusuyorum yine başlasam mı tekrardan çok kararsızım 🥺
hukukcuanne_06 Ozum12 ben 14.haftaya geçerken bırakayım dedim prilam ı, kahvaltı yaparken doğru lavaboya koşmak zorunda kaldım 🥲 ama bu hafta 2 taneden 1 e düşürmeyi deneyim diyorum bakalım
hukukcuanne_06 Ozum12 işe yarıyor mu? Evde kalacağım bir gün deneyeyim dicem ama hiç evde kalamıyorum bu ara🤔
hukukcuanne_06 Ozum12 ay maşallah benim bu sıra yeniden yükseldi bulantılarım o yüzden 2 taneden azaltsam kesin kusarım gibi geliyo:( gerçi bulantıyı hiçbi zaman geçirmedi tam olarak sadece kusturmuyo ilaç sağolsun
Ozum12 hukukcuanne_06 sen bir tane iç bir tanede yanına al duruma göre devam edersin iki tane olarak 🤭
Guncem 14 hafta olunca 1 e dusurdum bikac gun oyle kullanip biraktim. Cok daha iyi hissettim bagimlilik yapmadi bende.
hukukcuanne_06 Ozum12 aynen öyle yaptım bugüb dışarı çıkmayacm, gece bi tane içtim yattım şimdilik iyi gidiyo bulanmadım henüz