Elanurgvn61 Bir kaç kere başlık açtım bununla ilgili ama fazla cevap alamadım. 32 haftalık gebeyim. 4 5 gündür sancılarım kasilmalarim vardı. Ama düzenli değil tabiki. Regli sancısı çekiyorum. Bu günde aşırı bi halsizlik baş dönmesi mide bulantisi var üzerimde. Akıntım da başlamış onu fark ettim. Bugün gidemedim doktora grev de varmış zaten. Normalmi acaba çok korkuyorum. Kalcama da ağrı girmeye başladı. Ama korkum bebeğime bir şey olması. Hani geç kalıyorlar da bebeğe bir şey oluyor ya onun gibi. Suyum gelmeden bir sıkıntı olmaz değil mi arkadaşlar
Elanurgvn61 Mtzkuzum sabah gitmedim canım eşim de işe gitti yalnız gitme imkanım da yok uzakta Hastane yarın gidebilirim sanırım
Villanelle Yani bilemeyiz ki biz, ultrasonla bakılması, doktorun değerlendirmesi gerekiyor. Nstye girmen lazım vs. Doğumhanede nöbetçi doktor vardır, gidin bence.
iki_tospik_annesii Elanurgvn61 Kuzum hiç bir fikrim yok malesf 🤷♀️ Ama acilden git bence bakarlar Çünkü benim suyum sabahtan gelmişti ben gece gitmiştim direk acil sezeryana aldılar beni bebegim enfeksiyon kapmıştı suyumdan 12 gün hastanede kaldık bebegim yoğun bakımda kaldı
Elanurgvn61 iki_tospik_annesii ahh canım eşim ise gitti Hastane uzak gurbetteki kimsemizde yok Allah korusun suyum falan gelirse en olmadık ambulans ararım diyorum ama suyum gelmedikçe sıkıntı olmaz dimi 😔 Sende bu haftalarda varmiydi canım sancı
csmaknc Elanurgvn61 Acile de olsa git canım ben pinpirikliyimdir hep çok geçmiş olsun inşallah normal ağırlardır
Elanurgvn61 csmaknc eşim işte canım Hastane çok uzak kimsemizde yok burda yarın sabah erkenden gideceğim inşallah Allah razı olsun
iki_tospik_annesii Elanurgvn61 İnşallah birşey olmaz kuzum dualarım seninle 🙏♥️ Yok kuzum benim hiç sancılarım olmuyordu sadece bel agrım oluyordu suyumda 37+3 geldi ilk oglumda suyum falan da gelmemişti Yani o konuda hiç bir bilgim yok malesf yannış bilgi vermiyim