Derya3757- Aynısını bende yaşadım miğde bulantım bile oldu ama sonra geçti hatta test yaptım silik çizgi çıktı bir kaç gün sonra tekrar yaptım negatif çıktı dün yapmıştım bu gün moralim çok bozuldu
Melekk8 Derya3757- benim ilk gebeliğimdede birliktelikten bir hafta sonra kasıklarım ağrımıştı hissetmiştim hatta o günden 1 hafta sonrada testim silik çıkarak öğrenmiştim boş gebelik çıktı ama
Derya3757- Melekk8 boş gebelik derken nasıl anlıycaz öle olup olmadığını ben ilk test hatalı diye düşünüyorum ama
Melekk8 Derya3757- boş gebeliği biz anlamıyoruz hatta betadan da belli olmuyor kese oluyor bebek olmuyo her şey normaldi benim doktor haftaya gel ultraasonda kalp atışı duyalım demişti gidince boş gebelik olduğunu anlamıştık
Derya3757- Anladım canım teşekkür ederim hatta hala var benim biraz kasık ağrım ama yarın adet günüm benim bakalım adet olursam değildir zaten ama bir hafta kısa bir süre ya belirti olması zormuş biraz
Melekk8 Derya3757- olabilir bilemiyorum canım ama ben anlamıştım değişik bir ağrıydı ama ben adet dönemine çok yakın hamile kaldım onunda etkisi olabilir