Zeytininpeyniri Mrb kızlar... İkili taramayi yaptırdım fakat sirada 3lü var ....2li taramadan farkı nedir 3lu taramanin yaptrmakda istemiyorum durduk yere stres oluyorum
Burcugokhan006 Zeytininpeyniri canım şu an doktorlar üçlü yapmıyor dörtlü yapıyor sakın yaptırma ben yaptırdım ikili de sorun çıkmadı dörtlü sonucu riskli çıktı ve bu beni çok üzdü boşa stres sebebi
Zeytininpeyniri Burcugokhan006 ne sacma ya ikilide sorun cikmazsa diger taramalarda olumlu olur diolar ...bide madem ikili o kadar guvenilir digerlerine ne gerek bosa stres ...4 riskli olunca ne cozum oluyor peki 2-3 de sivi aliniyorda
Burcugokhan006 Zeytininpeyniri evet bana sıvı almayı önerdiler ama ben yaptiraamam çünkü düşük riski var ama bir kez canım sıkıldı iste bilmiyorum karar senin yaptir istersen
SevgiGksu Zeytininpeyniri aynen öyle bende de risk çıkmıştı boşuna stres yaptım öğrendiğim günler . Sıvı filan da aldırmadım
SevgiGksu Burcugokhan006 benimde 3 lü sonucu 2 dosya verdiler birinde düşük risk birinde yüksek risk . Doktor sıkıntı yok dese de insan stres yapıyor . Bence çok gereksiz bu test
Zeytininpeyniri Kesinlikle aldirmayin sivi bencede haberlerde okudum sivi alimi hem anne hem bebek ölumune neden oluyormus ...sadece sıvı alimi cozumse kalsin ben yaptrmayim iyisi
Burcugokhan006 Zeytininpeyniri bir de kan testi varmış ama ben onu da yaptırmadım düşünüyorum yaptırınca nolcak ki yanı o yüzden sadec e stres yapmaya yetiyor bu durum 🙁
Zeytininpeyniri Burcugokhan006 bir sorun çıkmaz inşallah sağlıkli bir sekilde kucagimizi alırız inşallah miniklerimizi