Merve098 Arkadaşlar yakın zamanda bu hastanede doğum yapanlar bilgilendirirmisiniz doktorlar nasıl sancı çekerken yanınıza refakatçi aliyorlarmi odalar tek kisilikmi
Mehtapca06 Merve098 valla hastane güzel özellikle gül hica dünya tatlısı odaları da yeni yapılan bir hastane güzeldir yüksek ihtimal tek kişiliktir kardeşim normal burun ameliyatinda bile tek kişilik odada yattı ama doğum için nasıllar bilmem
Mehtapca06 Merve098 valla ben ilkini şehirde doğurdum diye tekrar orsyi düşünüyorum aslında bura yakın ama ne bilim şehir hastanesinde de tek kişilik odada kaldım
Merve098 @Mehtapca06 bende kızımı şehir Hastanesi’nde doğurdum 2020 de pandemiden dolayı eşim çocuğu bile göremedi çok zorlandım ama gerçekten çok temiz bı hastane ilgi alaka çok güzeldi
Mehtapca06 Merve098 ay bende oğlumu 2020 Mayıs’ta doğurdum refakatçi almadılar telefon almadılar zaten rezil bir doğumdu ama şartlar değişti diyorlar
Merve098 @Mehtapca06 yaa bende Mayıs’ta 🤗🤗 23 Mayıs’ta gittim gece 12 den sonra doğdu yani 24 mayis 💗💗
Mehtapca06 Merve098 bende 3 Mayıs’ta gittim 4 Mayıs’ta doğdu sabaha kadar sancı kimse yok tek başıma ertesi gün yine aynı valla çok travma olmuştu bana 🤦 kız bu doğumun ne zaman nasipse belki bunda da aynı ay dogururuz ♥️
Merve098 @Mehtapca06 benimde erkek geç gelir derler gitcez kızım 39+6 doğdu ilk bebeğiniz kız mı erkek mi birde konuşmaya basladmi
Mehtapca06 Merve098 bu kız inşallah yani özele gittim daha bu hafta öğrendim bir supriz olmazsa oğlum 41+3 de doğdu inşallah o kadar bu kadar beklemezsin 🌺