Kelebekk-0307 Merhaba, bebeğim için reflü yatağı almak istiyorum ama tam olarak karar veremedim gerekli midir? İşe yarıyor mu gerçekten? Ve alıp memnun kaldığınız marka var mı ? Kullananlar bilgilendirirseniz çok sevinirim boşa almis olmak istemiyorum çünkü.
Cicilibicili Kelebekk-0307 bence gerekli çünkü emzirme sonrası gazını çıkartsak da yeterli olmuyor. Eğimli bir şekilde yatması öneriliyor. Sevi bebe markalı almıştım ben.
BusraOzhan Kelebekk-0307 her zaman her hamileye kesinlikle önerdiğim tek şey reflü yatağı kesinlikle özellikle bir marka aramadım ben ikinci el almıştım hatta kızımı onunla büyüttüm çok şükür gazı olmadan hiç kusmadan büyüdü kesinlikle sizde alın 🥰
Ozgebhb Kelebekk-0307 ben de e bebekten aldım 100 tl olanından bir çok kişi olumlu yorum yapmış.. bakalım bebeğim doğunca kullanırım attık nasipse :)
Yesim Kelebekk-0307 kuzum sonuna kadar tavsiye ederim hem kusmuk yutma tehlikesini de azaltıyor ilk bebeğime aldım sakladım kimseye de vermedim ikinci ye de kullanacağım inşallah
Kelebekk-0307 BusraOzhan teşekkür ederim evet kullananlar çok memnun kalmış genel olarak bende alacağım insallah.
Kelebekk-0307 Ozgebhb arkadaşımın tavsiyesiyle bende ondan alacağım galiba teşekkür ederim inşallah memnun kalırız 🌸