Mozcann Deneyimli hanımlar yazabilir mi? Bazı listelerin sonu yok 🥴, tam olarak olması gerekenler nedir yanıma neler almalıyım. İlk gebeliğim yardımlarınızı bekliyorum 🥰
Hazal_kubra12 Mozcann bn iki norml doğum yaptım üçüncüye hamileym koyacaklarımi soyliyim Kalın battaniye 10 lu hastane cikisi Eldivenli şapkalı 1 takım 2 kolsuz zıbın 2 çorap Bez İslak mendil Kndim için 2 tane pijama takımı 1 pedli büstiyer 2 atlet 3 kilot 1 çorap 1 paket depend 1 yazma Bunların hepsini bebek cantasina koyucam
Kelebekk-0307 Mozcann bence gittiğiniz hastaneden liste isteyin benim doktorum bir liste verdi mesela burda yazılan çoğu şey yok hatta bana listedekiler bile fazla o kadarına gerek yok dedi hastane uzak değilse fazla eşyaya gerek yok bence.
dml33 ressamistanne 10luya gerek yok bnde ilkte almadm bunda hediye almis kardesim 5li takım alıp birde battaniye alıp içinede zıbın koysn yeter doğumda giydirmeleri icin
Hazal_kubra12 ressamistanne ince battanuyesu içlik oluyo kollu ayrı zıbın alt pijama üstu şapka eldiven ağız mendili bir iki şey daha oluyo canım ama illa öyle de almk zorunda deyulsin battaniye ayrı eldivenli şapkalı takım zıbın alabilirsin
Mozcann Hastaneden liste alıcam evet öncesinde araştırma yapmak istedim bebek için mama falan koymak gerekiyor sanırım, bazıları demiş 3 hastane çıkışı takımı olsun kendin içinde 3 tane gecelik falan nooluyo dedim 🥲
Kelebekk-0307 Mozcann benim doktorum mama biberon emzige gerek yok dedi valla bilmiyorum mama desteği gerekirse hastanelerde zaten oluyor sütn gelmemeye devam ederse eczaneler yakin alırsın dedi biberon yerine de mama kaşığı önerdi biberon meme reddine sebep olabiliyormuş onun dışında kiyafet konusunda bebek için gerekli ve sizin için gerekli olabiliyor evet 2 pijama sizin için yeterli olabilir bebek için 5li set ve tulum toplam 3 4 parça olsa yeterli bence.