Ftmnrcicek Hanımlar 20. Haftada detaylıya gireceğim herşey net şekilde görülür değil mi? 20. Hafta yeterlidir inşallah detaylı için
starmom Ftmnrcicek benim doktorum 21 -22 arası gel dedi doktorun ne zaman çağırdı canım takipliysen onlar zaten en uygun zamanda çağırır seni
Ebrucm Ftmnrcicek 20.haftada gördüm çok uzun sürdü zorlandılar keşke 1 hafta daha bekleseydik dediler organları ulstraosna zor düştü
charlottececi Ftmnrcicek evet ben de 20+2 de girdim. İkiz bebeklerimin her seylerine bakildi tum olcumleri yapildi ☺️ Devlette perinatologa takipliyim bu arada. Ozel muayene olarak gidiyorum sadece. ☺️
AysunUgur Ftmnrcicek 19 dan itibaren yapılıyor canım, benim doktorum 19 da yapmıştı çok şükür bi sıkıntı da çıkmadı 😊
Ftmnrcicek starmom devlet hastanesinde takipliyim ama doktorum 20 den sonra randevu al demişti. Devlette randevu bulmak zor oldugu için denk gelince 20. Haftaya alıverdim
Ftmnrcicek Ebrucm tüh ya üzüldüm ama ben devlette randevu zor bulcağımdan denk gelince aldım. 20+4 olacak o gün. İnşallah sorun olmaz
starmom Ftmnrcicek anladım canım inşallah her şey yolunda gider gelişmiş makinelerde görünür diye düşünüyorum doktorun zaten göremezse ileriki tarihlerde birdaha randevu almanı önerebilir
Ebrucm Ftmnrcicek bende devlette çekindim zorda olsa bırakmadılar çektiler dinlendirerek merak etmeyin benimki 19+5 çıkmıştı zorlandilar
Ftmnrcicek Ebrucm ebru hanım dinlendirerek çektiler derken ne demek istediğinizi anlamadım. Kaç dakika sürüyor bebek için mi dinlene dinlene yapıldı
Pembekurdele Ftmnrcicek ben 20+3 de detayliya girdim ve ikiz gebelik doktorum sorun yasamadi hic sadece ikiz olmalarindan kaynakli sorun oldu yerinde durmadiklari icin 🙈
Ftmnrcicek Herkese cok teşekkür ederimm🌹 doktorun deneyimine ve makinanın kalitesine bağlı değişebilen bir şey sanırım. 19-20 de gidenler herşey yolundaydı diyor inşallah benim de öyle olur🙏🏻
Ebrucm Ftmnrcicek konumunu değiştirmesi için kapıya çıktım aradan hasta alarak devam ettiler tatlı yedim yürüdüm