Peperonni SeldaEroglu geçmiş olsun canım benim de 2 gündür kanamam var ilaç kullanıyorum ilk benim 13. Haftada sadece pembe lekende başlamıştı doktora gittim bebek sağlıklı dedi ilaç verdi progestan. Geçtiğimiz perşembe daha doktora gittim bir sorun yoktu kanama da durmuştu. Şimdi yine başladı dün önce kırmızı sonra pembe ve kahverengiye döndü. 15.30 a kadar geldi. Ayaklarımın altına 3 yastık koydum yükselttim baya öyle durmuşta olabilir öneririm. Doktoru aradım beklediğimiz bir şey zaten dedi gel falan demedi. Bugün sabah dişlerimi fırçalarken yine açık pembe akıntı oldu uzandım hemen inşallah gelmez ya aşırı korkuyorum siz doktora haber verdiniz mi ?
SeldaEroglu Barlas_mom daha oncede kanama sikayetiyle gittim ama o bu kadar yogun degildi bu baya aset goruyorum sanirsin digerinde bisey yapmadiklari icin yine ayni durum olur diye cesaret edemedim
Barlas_mom SeldaEroglu Hayır ne demek yapmazlar kesinlikle yaparlar ben kaç kez gittim ilk aylarımda bakmak zorundalar muhakkak gidin durmayın
SeldaEroglu Peperonni ben sabah 9 dan beri bi pet doldu degistirdim bende korkuyorum birazda kasık sancim var cok üzgünüm
Fatma-onal SeldaEroglu bence şu an hastaneye gitmeniz lazım bir damla bile sıkıntı görüyor doktorlar çok geldi diyorsunuz normal bir durum değil inşallah bir şey yoktur ama riske atmayın
Peperonni SeldaEroglu Olsun kötü düşünmeyin inşallah bebeklerimiz bizimledir Erkek bebeklerde de kanama olabiliyormuş ayaklarınızı kaldırın uzanın eşiniz gelene kadar. Ama pet dolduracak kadar geldiyse mutlaka gidin. Ağır bir şey kaldırdınız mı
SeldaEroglu Fatma-onal insallah canim hamilelerin duasi kabul olur muş tum hamilelerimiz icin dua edelim
SeldaEroglu Peperonni c8nsiyeti balli degil daha zaten hep yatiyorum doktor yat dedi gecen hafta gittigimde 😔ama ne kadar yatabiliyorsun iki cocuk var okul falan
Handecik Hastaneye git en ufak kanama riskli gebelikte , kesene bebeğin kalp atısa bakarlar kanamayı durdurmak için iğne yaparlar. Kanama alanını ölçerler takip ederler. Git mutlaka
Peperonni SeldaEroglu Evet ayakta durdukça sanki oluyor anlamadım bende. Doktordan gelince haber verin güzel haberlerini bekliyorum
SeldaEroglu Peperonni malesef en zoruda ilgisizlik yuzunden tuvalete düşürmem oldu 😭 kalp atisi vardi dusuk yapmadan once ulturasonda baktilar