MM5 Mervesya dnngece kaşıntı ve hafif yanma oldu ama tuvaletimi yaparken birşey yoktu enfeksiyon olduda karnıma mı vurdu diyorum bazen🤔
Mervesya MM5 kasintim benim karnimda pit pit atiyo kasigim arkasindan hemen kasiniyo. Yanma varsa sizin nuhtemelen enfeksiyon
2_prens_annesi3363 MM5 bende azda olsa kaşıntı oldu enfeksiyon yok neden öyle oldu diyodum inşallah seninde vardır muhakkak haber ver beraber takip edelim bebeklerimjzj🥰
MM5 2_prens_annesi3363 ayyy gerçekten mi çok umutlandım şimdi.benim bu ay çok daha farklı olarak altta yanma oluyor ara ara onu yaşadınız mı peki
Siyacus 2_prens_annesi3363 canım bu belirtilerin hepsi bendede var haftalık dijital testler vary a bi heyecanla ondan yapdim çıkmadı hamile deyilim yazıyordu Cok üzüldüm çok pahalı bide 😔reglim 1 haftayı geçti bile bu aydan çok ümitliyim ama olmadı kısmet bi gün olur insallah🙏
2_prens_annesi3363 Mervesya evet ağrıdan ziyade hafif vır zonklama var sanki dimi bir sağda bir solda değişiyor
2_prens_annesi3363 Mervesya benin 6 gün kala kanda bile çıkmadı inancın olsun 1 gün arayla idrar testi yaptım silik çıktı gittim kan verdim 16.89 yükselmiş değerlerim
Mervesya 2_prens_annesi3363 adet gunu yolculukta olucam o yuzden adetten 2 gun once yapaym dedim hayırlısi artik
Samta 2_prens_annesi3363 benim de 6 gün kala kanda bir şey çıkmadı. Bekliyorum şu anda 3 gün var gecikirsem tekrar bakacam 😊
2_prens_annesi3363 Zeynepdgn50 bencede kan ver direk 1 gün bir çok şeyi değiştirebiliyor bu hamileliğim bana bunu öğretti kanda dahil çıkmadı gebeligim 1 gün arayla bidaha verdim ve cikti
2_prens_annesi3363 BeyzaYK ayın 11 nde verdim 0.100 çıktı yani negatif 13 unce verdim 16.89 cikti canm
2_prens_annesi3363 Venus01 gaz sıkıntısı çekiyorum canm ama rahimmi şişmiş başka biseymi pek bilmiyorum şişkinlik hissi var ve hafif bir kaşıntı
Venus01 2_prens_annesi3363 hmm anladım ama onu sormamıştım rahim de böyle parmağınızla kontrol ettiğimiz de bir baloncuk oluyormuş sizde de var mı, ebeler eskiden böyle anlarmış hamile mi değil mi, artık insan türlü şeyler deniyor yanlış anlama lütfen,
MM5 2_prens_annesi3363 inşallah hayırlısıyla vardırda takip ederiz minnişlerimizi hayırlı olsun tekrardan🤗
Siyacus 2_prens_annesi3363 canım Allahin izniyle yarın gitmek istiyorum kayinvalidemle bakalım ne çıkı ak sonuc