Anneolmak84 Hamileliği basladigindan beri benim gibi kan sulandirici iğne kullanan var mı ? Hamileliğinizin kaçıncı haftasına kadar kullandınız.
Vahide13 Anneolmak84 ben ilk 3 buçuk ay kullandim. Sonra hapina döndük iğneyi kesip. Önumuzdeki ay dogumum var sezeryan ctesi günü tekrar başlıcaz iğne ye doğuma kadar. Oksapar iğne adı.
iki_melek_annesi Anneolmak84 6 haftalıkken başladım iğne kullanmaya 37 haftalık olduk devam ediyorum doğum yapacağım güne kadar kullanacakmışım ☺️
Leylasiva21 Anneolmak84 4 haftaliktan beri kullanıyorum 30 haftalık hamileyim doğuma kadar devam edecem
KkubraOz Anneolmak84 keseyi görür görmez başladım doğuma kadar hatta doğumdan sonra da 15-20 gün devam edicez pıhtı atma ihtimaline karşı
mirage333 Anneolmak84 tup bebek oldugu icin transferin ilk gunu başladı. Doktorum 12. Haftada bıraktırmısti. Sonra 13. Haftada covid olunca tekrar başladım 2 hafta kullanıp biraktim.
Leylasiva21 melekmommm yok ben iki kez düşük yaptım genetik testi yaptım kan pıhtılaşma çıktı onun için verdi doktor kilo hiç söylemedi.
Kubizm Anneolmak84 İnşallah🤲 benim de psikolojim bozulacaktı her gün vurmaktan, normalde iğneden hiç korkmam aslında. Koldan mı göbekten mi vuruyorsunuz siz.