Melissa_20 benim ilk gebeligim. 23+3 olduk çok şükür ☺️ Belirtileri aynı ama ikizlerde daha yoğun yaşıyorsunuz her şeyi. Daha riskli. Cift yumurta olsa 2 kese olurdu ilk gittiğinizde soylerdi. Tek yumurtaysa da bazen 8. Hafta falan belli oluyor. İkiz gorse kesin soylerdi bence benim doktoruma ilk 5+3 te gittik. Cihazi karnima koyar koymaz ailede ikiz mi var diye sordu 😂 amcalarım ikiz, kuzenimin cocukları ikiz. Evet dedim. Hayırlı olsun senin de ikizlerin olacak inşallah dedi. Bebekleri kalp atislarini gosterdi. Ben 1 kere beta verdim. Cok erken ogrend hamileligimi 3+1 de test yaptim pozitifti. Adete 6 gun kala. 3+2 de beta testi verdim 60 cikti. O gunler icin yuksek dedi doktor tanıdığım 10-20 bekliyorduk 🤣 sonra bir daha beta vermedim kendimi strese sokmamak icin. Direk doktora gittim. O da cocuklari kalp atisini gorunce beta bakmadi. Erken haftada dinletmiyolar. 5-6 dan sonra 3-4 saniye dinletti bana. İlk gittigimizde gosterdi ekrandan kirmizi nokta yanip yanip sönüyordu. ☺️ Benim keseler sagdaydi. Cok zor geciyo hamileligim basta daha zordu. Bulantilarim, uyku halim falan. Simdi de 27 haftalik gibiyim 🤣 agirlastim. Cok sukur yine de idare ediyoruz 😄