kızlar 16+2 günlük hamileyim kıyafet yavaştan alsam mi beklemeli miyim yoksa kararsız kaldım
bebek alışverişi erken mi ?
Bende 25 haftalığım canım beşiğini falan aldım yılbaşından sonra zam gelir diye😬kıyafetlerde aldım küvetini aldım bebek arabası almayı düşünüyorum artık
Biz 28 haftalık olduk çok şey almadım ama çoğu şey alındı hazır bile
Yani bence sizin için de erken değil yavaştan yapılması hem yoğunluk yorgunluk hemde maddi açıdan hazırlıklar için daha iyi olur
Ayrıca sizin de bizim gibi ilkse eksikleri öğrenmek tamamlamak zaman alıyo zaten
Çok çok erken. Hiç gerek yok bence. Ben 31. Haftada aldım herşeyimi. Hiçte hantallaşmadım ağırlaşmadım. Aksine son zamanlarda yürümek daha iyi. Acele etmemekte fayda var❣
Hamiss122 16.hafta icin erken bence canım 😊benim 23 haftalik kıyafet aldık heveslendigimiz için bi de bebek dolabı aldik daha da bisey almadık 😊 30. haftami falan bekliyorum ama müsait boş odan varsa cok da hevesleniyosaniz 25.haftalarda falan başlayın derim😍
Hamiss122 ben daha erken almaya başlamıştım ,, şu an indirim var yılbaşı yaklaştığı için.. bence bazı ihtiyaçları indirimlerden faydalanmak için alabilirsiniz.. gerek yok beklemeye.. üstelik Allah korusun erken doğum riski vs de olabilir, bilemeyiz. bir kaç bişi alıp tedbirli olmakta fayda var
Sizce şimdiden ıslak mendik depolamak gereksiz mi jokerbebe de indirim var da? 20. Haftadayım
Sarayhelvasi bnde 20. Haftamda aldm ıslak mendili fiyatıuygun dye sonçta kötü olcak bişy değil doğuma bi haftada kalsa yine aynısını alcaksnz zatn bnce alın kaçırmayın
Sarayhelvasi ıslak mendil değilde e bebekte baby&me temizleme pamukları var ben oğluma onu kullanıyorum çok memnunum bence bebeklere ıslak mendil almayın çok hassas ciltleri var pamuğu ılık suyla ıslatıp silin hiç pişik falan olmaz
Sarayhelvasi henüz önünüzde bir 20 hafta daha var şimdiden ıslak mendile para yatırmaya gerek yok bence çünkü sürekli indirimler oluyor birde yeni doğan için zaten islak mendil onerilmiyor neden depolamak istiyorsunuz ki 🤔 kendi kişisel tercihiniz tabi siz bilirsiniz 😊
TubaKorkmaz geçen hafta gördüm bende o pamukları baya kampanyalar oluyor sanırım toplu alımlarda bende o pamuklardan almayı düşünüyorum 😊 tecrubelisiniz alışveriş listeniz ya da hastane çantaniza neler koydunuz bir liste varsa paylaşır misiniz
Rabia88 ıslak mendil derken saf suyla ıslatılmış sulu mendil unibaby nin 🙂 onu alsam kuruma falan yapar mu acaba Doğuma kadar
Bende 16. haftada ufal ufak almaya başladım. İyi ki de öyle yapmışım. 19. Haftada kanamam oldu, 3 haftadır evde yatıyorum hiç bişey alamadım 3 haftador. Bence 16. Hafta alışverişe başlanabilir, sonraki haftalarda ne olacağı belli olmuyor.
Sarayhelvasi onunla ilgili bilgim yok ama yine de pamuk ve ılık su ile temizliğini yapma taraftariyim 😊
TubaKorkmaz bu konuda Katılıyorum oğlumda çok kullandım hep pişik olurdu 😔 ikinci gebeliğim akıllandım pamuk kullanıcam inş ☺ Dediğiniz pamuklar ne kadar acaba normal pamukta suda bekletilse aynı şey olur mu ?
Kezu17 bende aynılarını yaşafm erkn desiler alışveriş yaptkça ama şmdi üç haftadr evdeyim kanamam oldu iyiki erkenden almşm çoğu şeyi
Sonay ben 6 lı paketini aldım 30 tlye şuan indirim var 1 aydan fazla gider size suyun içinde bekletirseniz pamuk kendinden geçer 🙂 yumuşar bi hoş bişi olur ben ketıldan ısıtıyorum suyu o suyun sıcaklığla 2 kez altını değiştiriyorum 🤗