birgezegenli Merhaba, İzmir’de detaylı ultrason yaptıranlar fiyat ve doktor bilgisi yazabilir mi? Araştırma içindeyim teşekkürler 🌺
Glsh14 birgezegenli ben izmir alsancakta cenk gezere yaptirdim 850 tl.doktorumun onerisiyle gittim kendisi perinatalogtu
Esmerimm- Glsh14 nasıl Memnun kaldınız mı bende gitmeyi düşünürüm zamanımız geldi yardımci olurrsanız çok memnun olurum
Glsh14 Nililaylayla aa zam ustune zam mi yapmislar şaka gibi bende daha ocak ayinda yaptirdim ultrasonumu.kredi kartiyla odeme olcaksa 950 demislerdi bize
Esmerimm- Nililaylayla sanırım kartlı fiyatı nasıl memnun kaldınız mı bende gitmeyi düşünüyorum da bilgi verirseniz çok memnun olurum
Nililaylayla Esmerimm- nakit 900 kartla 950 tl, yani benim bebem dönmedi bizi baya bekletti ama doktor her gördüğü organı anlatıyor uzun bakınca korkma diyor rahat geçti bu yönlerden.
Glsh14 Esmerimm- evet biz cok memnun kaldik cok guzel inceledi.cok iyi bi doktor.butun resimleri ve raporlari uygulama indirdik oraya yuklediler birde cikti olarak hepsini verdiler
Esmerimm- Nililaylayla az önce sordum nakit 850 kart 950 dediler genel olarak memnunsunuz yani gidebilirim