Melekanne2606 https://imgyukle.com/i/EmWYKs Arkadaşımın bebeğinin yüzünde böyle şeyler çıkmış daha önce başına gelen var mı neden olmuş olabilir ? Ne yapması lazım ?
Canpolat Melekanne2606 biran önce çocuk doktoruna götürmesi lazım burda kimse buna çare bulmaz doktora götürseya canım bu hale gelene kadar
Zisanince Melekanne2606 Allah Allah başka bir doktora götürsün canım ben zeytinyağı ile Tonik yapardım herhalde yada sütümle başka ne yapılabilir ki
Canpolat Melekanne2606 sütünü sağsın yüzüne pamukla heryerine sürsün ya da has zeytinyağı sürse kabuklanmasını önler bir süre sonra kanama yapmaz en azından başka doktora götürsünler neye alerji yani ufacık bebek Allah korusun Alerjiden kötü şeyler olabilir
Kuzeyn_annesi Melekanne2606 anne sütüne veya alıyorsa mamaya alerjisi olabilir basit birşey değil bu başka doktorlara götürün alerji sebebi bulunmalı.
mercimegin_annesiii Melekanne2606 okutsun canım isirik gibi ama sanki şeyde diyolar bizde mındarlık oda olabilir mi acaba adetli biri bakınca oluyo der büyükler ama bilemedim. Nazar falan okusunlar