Leyladisbudak Rabia344 merhaba burdan foto yuklemeyı bılmıyorum ınstagramdan ısmınız nedır ordan gondersem tahmın yaparmısınız 🥰
Rabia344 Leyladisbudak https://imgyukle.com/i/EqJEbS Bu linkten yüklüyorsunuz sonra alta bağlantı yolu var onu kopyala dedikten sonrada buraya yapıştır diyorsunuz 🙏🏼😇
ayse_22 Derins kız bu ne acele daha öğrenmen için 13 hafta var sen şimdi otur sağlıklı büyütmeye bak 🌸
Rabia344 Suna21 Valla canım banada kız gibi geldi ama doktorun daha iyi bilir tabiki rabbim gönlüne göre versin inşallah😇😍🧿
Moonlight38 Rabia344 İlk defa siz erkek tahmininde bulundunuz, kıza konsantre olmuştum, hayırlısı olsun inşallah diyorum 🙃
Rabia344 Moonlight38 Canım benimki sadece bir tahmin🙈😇 doktorun daha iyi bilir tabikide sonucunu benimle paylaş ne olursa olsun😍 dilerim gönlünden geçen ne ise o olur 🐣🧿🤍
Rabia344 Leyladisbudak Kıza benziyor canım yine de doktorun daha iyi bilir tabiki gönlünden ne istiyorsan o nasip olur inşallah ☺️
Ballisinsen nmtock41 daha cok var belli olmasina. 7. Haftadayiz insallah haber veririm. Bende cok heycanliyim. Kimse kiz demedi😃
Rabia344 Ebru5553 Kese yapısı erkek gibi canım hakkında hayırlısı gönlünden geçen ne ise o olsun inşallah 🥰