-moms -moms çok teşekkür ederim bakalım hayırlısı olsun inşallah hissettiğim erkek ama ne istiyosun diye sorarlarsa sağlıklı olsun ne olursa olsun ilk çocuk sonuçta 🌹♥️
Rabia344 -moms Canım valla kıza benziyor bu benimde udrasyon resmim böyleydi 😍 hayırlısı sağlıklı gelsin inşallah gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah 🐣💕
ayse_22 Derins kız bu ne acele daha öğrenmen için 13 hafta var sen şimdi otur sağlıklı büyütmeye bak 🌸
Zeynebcik Rmutlu kız hissettim ben bu arada teşekkür ederim 😍 benim fotoğraf 9 haftalıktı şekli netti bunun senin belli değil ve 11 haftalıkmış kızlar daha geç gelişirmiş öyle yazmışlardı bana 😊 sende haber et merak ettiiim
Gmznr_42 asosyalbiri Cinsiyetten önce sağlık en önemlisi canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah daha küçük ama kız gibi görünüyor sonucu yazar mısın doktor görünce
Rabia344 asosyalbiri Kese duruşu kız gibi duruyor canım ☺️ Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla al kucağına inşallah öğrendiğinde buraya da yaz olur mu 😍
asosyalbiri Gmznr_42 doktorum sadece burda bir pipi görür gibiyim dedi sonra daha belli değil, 3 hafta sonra tekrar bakalım dedi 1 haftam var gitmeme öğrenirsem yazacağım inşallah ❤️
Rabia344 Derya_55 Valla Duruşu kız gibi ama yanıltabilir erkek de çıkabilir🐣🧿 Doktorunuz herhangi bir şey dedi mi 😇