Canimbebegim06 37 de olan arladaşlar bebek hareketleriniz nasıl ? Benim bebeğim çok az hareket ediyor gibime geliyor sizde durumlar nedir ?
dilek6 Canimbebegim06 aynıyız kuzum şükür benimki de geçen hafta az hareket ediyordu şuan hareketleri arttı ama yerleri daralıyor diye hareket azalıyor diyorlar sıkıntı yapma pozitif düşün. Ben sabaha kadar uyuyamadım mide yanmam başladı ishal de oldum bi anda sezeryan günüm 21 Mart bilmiyorum kusma sınırına geliyorum dünden beri ne oldu bilmiyorum sende var mı bu sorunlar.🥲
Prenseslerimm_3 Canimbebegim06 bende 37 haftalığım geçen haftaya kadar hiç durmuyordu aşırı ama aşırı hareketliydi bu hafta azaldı bende yarın kontrole gideceğim
Eflinbebis Dünden beri sert karnım ama hareket hissetmedim ve mide yanması yaşıyorum çok fena uykusuz 😔
Canimbebegim06 Eflinbebis benim miğde yanmam fazla kalmadı canım sadece nefes darlığım var uyku problemimde yok 1 haftadır şükür ama bebek çok az hareket ediyor anlamıyorum normaldede böylemi doktor gün içinde hiç etmezse gel dedi bana az edince problemmi onu bilmiyorum
Canimbebegim06 dilek6 Bende sezaryen istedim doktorumdan tüp bebek olduğu için risk atmak istemiyorum ama fransadayım burdakiler çok gıcık tüp bebek olup normal olanda çok deyip beni geçiştirdi inşallah problem olmadan yaparım doğumum🙄
Eflinbebis dilek6 canimm son adet tarihin ne zamandi ? Bmmle aynı olan herkese 21mart gün verilmiş ama ben ilk gebelik olduğu için gün verilmeyip böyle beklemek çok zor geliyor 😔
Canimbebegim06 Prenseslerimm_3 Bizim kontrol gibi şansımız yok Türkiyede okuyorum her hafta gidiyorsunuz son aylar Biz fransada son ay hiç gitmiyoruz çok saçma değilmi ya anca bişey olursa acile gel diyo ordada 5,6 saat bekle babam bekle
dilek6 Canimbebegim06 bizim burda tüp bebek olunca genelde risk e atmıyorlar sezeryan oluyorlar 😶 Fransa da sanırım tam tersi kendini nasıl his ediyorsun hamilelik döneminde çok sorun yaşadın mı
Canimbebegim06 dilek6 Yok hayır Allaha şükğr bir problem yaşamadım eşimde bana kızıyor riskli olsa burdada alırlar sanki burdakiler okumamış doktor değil 😂 Güvenemiyorum anam napayım kendi doktorlarıma güveniyorum ben Tüp bebeği bile ondan Türkiyede yaptırdım 😂
Eflinbebis Bnmde tüp bebek Bnde sezaryen istedim devllette böyle ayrıcalık yok beklicezz gününü dedi nasıl gelme isterse bebek diyor 😔 ama böyle de her an aklım onda oluyor endişe ediyorum
Canimbebegim06 Eflinbebis Zor elde ettik kolay kavuşmak istiyoruz ☺️ Ama tabiki kimse bize ayrıcalık tanımıyor 🤦🏻♀️ Heleki burda hiçççç
Eflinbebis dilek6 bnmde 24 Haziran 🙂 keşke banada gün verilmiş olsaydi dogsaydi minigim 🤲🏽 hatta bir hafta önde gidiyo denildi şuan..
dilek6 Eflinbebis benimde önden gidiyor 1 hafta kuzum ama doktor ben birşey demeden gün verdi bende şaşırdım bilip beklemek daha fazla stres e soktu beni şimdi de gün geçmiyor gibime geliyor 🥲😄 senin bu hafta kontrolün var mı belli olur çünkü