Busra_bayir Annelik09 aynı durum bende var sol yada sağ yatmış uyuyorum bı uyanıyorum sırt üstü yatmisim 🥲🥲
eliftokdemir Linainci69 Sol taraf öneriliyor ama bebeğin nerde durdugu da önemli o tarafa yatamıyoruz çünkü. 39+6yım benim bebeğim artık soldan sağa geçmiyor o yüzden hep sağa yatıyorum orası boşaldı çünkü
Linainci69 eliftokdemir rahatsız etmıyor suanlık ama zaten bı sağda bı solda bebiş sızın az kalmış hayırlı doğumlarınız olsun
Erayhilal Linainci69 kafasi sanirim hep sol tarafta orda bi agirlik var o yuzden soluma yatinca karin bolgem aciyor soluma rahat yatamiyorum hep sag 👍 ama sag tarafim çürüdü 😀
eliftokdemir Annelik09 Bekliyoruz valla doktor 41 e kadar bekleyeceğiz dedi kendi kendine gelmesini.Olmazsa suni sancı verecekmiş 41de.
Gul33 Linainci69 sol kolumda ve elimde uyuşukluk var solda çok uzun süre yatamıyorum. Sağda daha rahatım
Neva09 Linainci69 32. Haftadayım doktoruma sordum sağa yatabilirsin öyle söylenti var ama öyle bi uasak yok dedi bende dönüyorum ve daha huzurlu oluyorum ama bebek hep sağda çok hareketleniyor öyle olunca mecbur sağ sol yapıyorm
Eda_Esen Linainci69 bende 31 deyim sağ tarafa acayip bi yatma isteğim var sola yatıyorum bi uyanıyorum yine sağa dönmüşüm ne yasak olursa o tatlı gelir ya bnmki de o hesap işte yüz üstü kadar sırt üstü yatmayı da çok özledim 😞
Mervepera Linainci69 sol dan daha rahat yatıyorum sağ tarafta valla 2 tarafında kullanıyorum hatta sırt üstü bile yatıyorum 🥲
ahmetinoznuru Linainci69 valla kilodan mı artık bilmiyorum bel fıtığım da var sanırım o yüzden böyle 🤷🏻♀️ Aşırı derecede kalçamda ağrı oluyor yine de nasip edene çok şükür sağ Salim kucağıma alınca geçer gider hepsi
ahmetinoznuru Gorkemm sabrımız selamete Ersin İnşaAllah vakti zamanı geldiğinde kavuşalım miniklerimize ☺️