Englishteacher kızlar malatyada yeniyim ve hiçbir doktor hakkında bilgim yok. önerdiğiniz doktorlar var mı? hamile kalmadan önce Ali Pekince'ye gitmiştim gayet ilgiliydi. Şimdi İrfan Özer düşünüyorum ama öneriniz varsa alırım.
Yildizim Englishteacher Canım yengem Malatya’ da o Gözde sıtmapınar’da Özlem Gül e gidiyor ve gayet de memnun
duyguozdemir Englishteacher sevgili zümrem😊 benim doktorum var çok memnunum ben de kadın doktorlara sıcak bakmıyorum. özlem hanima da gittim ama çok memnun kalmadım. gözde sitmapinarinda Emrullah Tanrikut var. kesinlikle tavsiye ederim çok memnunum
kubraahmet Englishteacher malatyada gozde akademi hastanesinde ismail evren doktor cok iyi ben onq gidiyorum randevu bulamiyoruz o kadqr dolu
Englishteacher duyguozdemir ayy zümre miyiz bak şimdi daha bi sevindim ☺️❤️❤️ Bende irfan beye gittim pazartesi oldukça ilgili bi doktor gayet beğendim şimdilik ona devam etmeyi düşünüyorum bi sorun olursa Öner’ini değerlendiricem canım çook sağol ❤️
Yalcingiller Gözde akademi hastanesi var çevre yolunun üzerinde benim doktorum ZERCAN KALI ayrıca tüp bebek uzmanı ve alanında çok iyi bi doktor tabi ki sadece tüp bebeğe bakmiyor normal hamileyim bende iyi doktor tavsiye ederim
Englishteacher Yalcingiller zercan hanıma evlendikten sonra gitmiştim birkez gayet tatlı bi doktordu aslında ama çevremden onu önermeyen çok kişi var bilemedim o yüzden
Englishteacher Şimdilik irfan Özer’le devam edicem çok ilgili bi doktor memnun kaldım sıkıntı olursa Ali beye devam ederim artık