Tugbadmr Zeynepelizz merhabalar şu an 38 haftalığız zaten doktorunuz adet tarihinizi ona göre güncelliyor benim 8 hazirandı 23 Haziran yaptı ondan sonra normal gittik sonra 14 gün ileri oldu sonra 10 gün oldu sonra korona olduk 10 gün normalden de geriye düştük bizimkisi çok karışık yani dış faktörler etkiledi ama doktorunuz baş popo mesafesine göre güncelliyor size de diyor ki bundan sonra kim sorarsa bu tarihi söylüyorsun diğer tarihi değil ☺️
Imasleeper mom130 adetimin geçmesinden 3 gün sonra gece idrar testinde çıktı sabahta kanda 23 ile çıktı benim
Sevdanindogasi mom130 benim 9 gün geçti 6. Gününde. İtibaren test yapmaya başladım idrar çok slik varla yok arasında bir çizgi çukıyordu bugün kan test verdim beta hcg 52 çıktı.
Aslanmom1 mom130 Ben de şurada bekliyim. 5 gün geciktim idrar testleri negatif. Kan için cumaya kadar bekliyim diyorum 🤦🏻♀️
Nazendehanim mom130 hayırlı haberler alırsın inşallah ,merak ettim gebeysen eğer adete yakın mi yumurtlama oluyor ki o kadar geç çıkmış ,diğer hanımlar da on gün sonra falan demişler ya yumurtlama zamaniyla ilgili heralde
Nazendehanim Selenayylmz İstanbul’da gittiğim çoğu devlet Hastanesi’nde hasta gizliliği esas alındığı için internette beta sonucu görünmüyor 🤷
mom130 Nazendehanim tabi ben normalde de geç yumurtluyorum zaten. Düşün 20 21. Gün ilişkim olmuştu o zaman tutmuşsa tutmuştur. Yarın sonucum çıkacak.
tanebebek Benimde bat 9 marttı adet olmadım ama idrar testlerinde de negatif olsa çıkardı diye düşünüyordum bende
Selenayylmz mom130 canim bu ay bende 15 gün geciktim hamilelik yok kanda filanda cikmadi doktoe ilac vardi ama söktürücü degil progesteron ilacı gibi biseydi ilac bittikten 6 7 gün sonra oldum takilma sakın neden olmadim filan diye kafanada takma hamilelik icin ben 2 yıldır bekliyorum hala olmadı düşük kürtajım bile oldu yani