Mervbeder İlk gebeliğim 37. Haftamdayım bebek kanala girmişti 1 cm açıklığım vardı geçen hafta 1.30 dan bu yana hafif hafif yakıcı sancılar vuruyor kasıklarıma vurup geçiyor birde bacaklarım uyuşuyor sizce doğum mu başlıyor
Gny18 Mervbeder canim yalanci sanci da ola bilir nişan su gelmemişse. Agrin artarsa acile git selametle gelsin insallah
La_le Mervbeder doğum sırasında lavoba çıkma hissi geliyormuş o an ama acilmam var diyorsun bence bı doktora git sancısı evde çekme
Tugbadmr Mervbeder sancıların düzenli olması lazımmış belli aralıklarla öyle ise başlamış olabilir değilse yalancı sancılar benimde yalancı sancılarım var şu ara bende başladı diye doktora gittim yalancı çıktılar 🥲
Madonna Canım tuvaletten uzak dur yere yanına falan yap açılman varsa bebegin gelir birden doktorunu ara yada hastaneye git orda baksınlar canım inşallah bebişini saglikli alırsın kucağına
Gulcansckn Madonna 1 cm açılmayla bebek nasıl gelecek ? 🥲🥲 kaldı Kİ öyle pat diye bebek doğup tuvalete düşmez o an Kİ doğum sancısını biliyormusunuz emin değilim 🥲🥲
Madonna Gulcansckn Haklısın canım ama ben dogum sırasında olanı söylemiştim şuan 1 cm açıklıkla zaten olmaz 😊