ArenKubra Haftadayım az önce peçeteme serçe parmağımın tırnağının yarısı kdr yani küçücük kırmızı kan geldi. Baya az ve küçüktü ama devamı gelir mi bilmiyorum 🤷🏼♀️ neden sizce nedir bu. (Daha önce ki haftalarda da kanamam oldu bu arada peçete dolduracak kadar ama sebep bulunamamıştı)
seym4 ArenKubra nişanın mı geliyo acaba Allah ım hâyır etsin doktora danıştın mı danışmadıysan acil danış canım gerekirse şu an acil servise danışın telde
Almigok ArenKubra kan olduguna emin misin kırmızı bir kıyafet tüyü de olabilir o kadar küçük kanama görmedim hiç ama tüy başıma geldi çok korkmuştum
ArenKubra seym4 canım o kadar az ki doktora sormaya gerek duyulacak gibi değil. Toplu iğnenin top kısmı kdar diyim yani o kadar az
seym4 ArenKubra belki mühim bi şeydir sonuçta can taşıyosun aklında kalacağına sor canım çünkü önceden de olmuş. Mesela bende olmadı böyle bi şey
Bahar1508 ArenKubra Allah Allah bence bi doktoruna sor yine de telaş yapılacak bir şey değil zaten 34 haftaya gelmişsin ama belki bebek aşagıya baslı felan mı yaptı