Cennetkusummm Gaziantep liv hospital kadın doğuma giden varmı muayne ücreti ne kadar doğum ne kadar hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Ozlemdrn Cennetkusummm deniz hanima giden vardı ne kadar olduğunu brnde çok merak ediyorum çok iyi eiyorlsrdi
Minnosbaby Cennetkusummm doktorumun özel muayenesi var ama doğum için orayı istiyorum temiz ama biraz daha pahalı diğer hastanelere göre canım
Ayssplt Cennetkusummm ben gidiyorum Gonca Göksu Bulgan çok tatlı bi doktor çokta ilgili tavsiye ederim muayene ücretide 220 lira
Muhem @Ozlemdrn 220 dediler canm eda hanıma cumaya gidecem inşallah 🙏 yorumları olsun hastaları gayet memnun bakalım hayırlısı artık
Ozlemdrn Muhem kiz post actim hele yazsınlar Bende gidim ona ama 3.doktor olacak eşim artık değiştirme son olsun diyo😂
Muhem @Cennetkusummm arayıp sorduk fiyat verdiler sağolsunlar 😃 4500 normal 5500 sezeryan dediler tabi içinde oda süsleme 20 foto felan da dediler gidip göreceğiz bakalım.. 😊
smglplt1453571 Yarın bende ilk defa gideceğim doktor olarak Hatice hanımı seçtim iyi mi kötü hiç bilmiyorum muayene ücreti 220 TL olarak biliyorum
smglplt1453571 Ozlemdrn cnm ben bugün gittim Liv Hastanesi’ne memnun kaldım gitmeni tavsiye ederim benim haftaya kontrolün var çok iyi ilgileniyorlar hatta bir şey olursa doktorum numarasını bile verdi