hilaleee Kızlar ben taa yeni yila girmeden 31 Aralık’ta adet oldum sonra 5 Şubat’ta şuan kaçta olmam lazım yani hâlâ adet olmadığım için soruyorum geçti mi bilemiyorum adetimi sizce ?
hilaleee 58ee ben adet olmadan 10 gün önce göğüslerim başlar ağrımaya hiç agrimiyor acımıyor sadece bel ağrım ve kasığımda bı doluluk hissi var hepsi bu normalde adet belirtisiyle aynı olur derlerya ben adette yaşamam bunları ama umitte etmek istemiyorum önceki postlarimi okuyan bilir 2 yıldır çocuk sahibi olamiyorum
yigitinannesiiiii hilaleee canım inşAllah Rabbim gönlüne göre versin söylediğin tarihe göre şu sıralar olman gerekiyor gecikmişte olabilir test yap istersen yarın bi 🥰 benimde normalde çok adet belirtim olmazdı hamileliğimi öğrenmeden iki hafta önce böyle kasıklarımda adet olucakmışım gibi bi ağrı vardı ha oldum ha olcam diyordumki bi gün dayanamadım test yaptım baktım pozitif inşAllah seninde pozitiftir😘😘
hilaleee 6 Mayıs 8 Haziran 21 temmuz 22 Ağustos 23 Eylül 23 Ekim 24 Kasım 31 Aralık akşam üstü oldum 5 Şubat Bakın bunlar son zamanlardaki adetim
Samta hilaleee 34-36 günde bir adet olmuşsun. Birkaç gün gecikmesi normal kabul ediliyor. En az 1 hafta bekle derim kesin sonuç için
hilaleee Samta anladım canım 35-36 günde bir adette olmuyordum aslında ben hep 28 günde birdi neden böyle oldu anlamadım ama bitkisel bı tedaviye başladık belki rahim kendini hazirliyordur
hilaleee yigitinannesiiiii amin canım benim inşallah 💖❤️ Allah razı olsun Ama benim şöyle ki ben adet olacağım zaman 10 gün önceden bana haber verir kasıklarım ağrır adet çıktı cikicak gibi olurum göğüslerim şişer böyle ağlarım tatlı çeker canım ama bu sefer inan hicbirseyim yok. Sadece belim ağrıyor ve kasıklarımda dolgunluk hissi var okadar Hani benim demek istediğim şu Gebelik belirtisiyle adet belirtisi ayniymisya sen bile bak öyle olmuşsun. Bende normalde olan adet belirtisi bile yok acaba adet olmicam gebe demi değilim onu ayırt edemedim kafam karıştı o yüzden sizlerden yardım almak istedim çok yoruldum çünkü 🥺🙏
hilaleee yigitinannesiiiii evet bende öyle hesapladım gibi ama hiç anlayamadım kafam iyice karıştı inan tarihlerde sayı aynı olmayınca kafam allak bullak oluyor hesaplayamadigimdan değilde artık yoruldum 🥺 o yüzden canım
yigitinannesiiiii hilaleee anlıyorum canım hele ki 2 yıldır istiyormuşsun tüp bebek tedavisi denedinizmi kuzum
yigitinannesiiiii hilaleee yarın test yap ama çok umutlanarak yapma olurmu üzülme sonrasında zaten pozitifse senden mutlusu yok😘