Busbusikra 38+2 olarak 2. Sezeryanımı olacağım ama heyecandan uyuyamıyorummmmm😔 Dua edin lütfen sağlıklı ve hayırlı olsun evlatlarımız🤲🏻👼🏻
Senaselimefendigil Busbusikra benimde sancılarım başladı sıklaşmasını bekliyorum bi yandanda korku başladı hayırlı haberler alalım inşallah❤️
minikkus_1 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah şimdiden gözünüz aydın olsun🙏🏻 1 ayım kaldı 3. Sezaryenim olacak benimde🐣 inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsinler çok amin🌸
aise_kazan Busbusikra bende sabaha giriyorum 38+0 ilk gebelik Uyuyamıyorum bende ama bi yandan uyuyup hemen sabah olsun istiyorum sağlıkla kavuşalım kucağımıza alalım insallah ☺
Afro-dit Busbusikra Rabbım hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah şimdiden gözün aydın olsun bebeğine kavuşacaksın darısı bizim başımıza, inşallah çok kolay geçer sezeryanin ağrısız sancisiz 🤲🤲🥰🥰
Suheylamum Şuan heyecanınızı korkunuzu çok iyi anlıyorum benimde salı günü doğumum herşey kolayca olup bitsin istiyorum insaAllah sizin içinde dileğim aynı
Cennetim41 Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bende aynı durumdayım 38+5 yarın sabah doğuma giricem bende uyuyamıyorum😊
Yasecer Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bende çarşamba günü olucam korku heycan stres hepsi karıştı ilk bide bilmiyorum napıcaz nasıl geçecek
Aysel90 Busbusikra sağ salım insallah sağlıklı kucağınıza almağı Allah nasıb etsın Amin 🤲Spınal anestezimi olucanız ?
Ozgebhb Busbusikra Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Seninde hiç ağrın olmasın sütün hemencecik gelsin :))
kerimeurgun Busbusikra rabbim anali babali buyutsun canim hayirli evlat olsunlar insallah bnde bir hafta once spinal sezeryan oldum agrilarim oldu biraz senin nasil agrilarin ?